Koele spoeling in mijn blonde lokken

Vorige week vertelde ik al dat mijn kapster mij de tip gaf om mijn haar een paar tinten koeler te maken. Zij zei dat dit mooi zou staan bij mijn huid. Ik ben blij met mijn natuurlijke blonde lokken dus ik twijfelde heel erg. En verven was voor mij geen optie, ik ben bang dat ik mijn natuurlijke kleur dan niet meer terug krijg. Met een spoeling is dat niet het geval zij de kapster. Het haalt alleen de warmte wat uit het haar waardoor de gele, warme kleur eruit gaat.

blond-haar-minder-geel-koeler-haar-schwarzkopf-reflex-silver-zilver-shampoo-paars-minder-warm-3

Ik twijfelde heel erg dus ze adviseerde me te beginnen met paarse shampoo. Hier schreef ik vorige week een artikel over. Ik probeerde dat één keer en toen dacht ik: doe ‘ns gek! Ga het gewoon doen! In het ergste geval was je je haar heel vaak en is het er zo weer uit.. Om te voorkomen dat ik me zou bedenken belde ik direct de kapster om een afspraak te maken. Bij de kapster vond ik het echt ontzettend spannend! Het is lastig voor te stellen hoe “koeler” haar eruit komt te zien. Na zo’n 1,5 uur was dit het resultaat!

Koele-spoeling-blond-haar-warm-geel-grijs-hair-soft-purple-shampoo-paars-1

Na de kapper had ik een lunchafspraak met vriendinnetjes. Ik was heel benieuwd of ze iets zouden zien (ze wisten niets van mijn afspraak met de kapper). Een van mijn vriendinnetjes zag het direct en de ander had niks door. Ze vonden het gelukkig beiden heel mooi.

 

 

Koele-spoeling-blond-haar-warm-geel-grijs-hair-soft-purple-shampoo-paars-2

Het is inderdaad koeler (en nu is het nog vrij heftig, na één keer wassen was het subtieler) en ik vind het wel mooi staan bij mij gezicht. Het maakt dat mijn huid minder rood oogt. Wel mis ik een beetje het levendige van mijn natuurlijke kleur. Wat ik wel mooi vind aan de spoeling is dat je de natuurlijke kleurschakeringen blijft zien. Sven vond het trouwens echt helemaal niks.. Hij vind mijn natuurlijke haar het mooist. Ook collega’s viel het niet uit, op één na. Kortom: het verschil is niet enorm (gelukkig:))

 

 

Koele-spoeling-blond-haar-warm-geel-grijs-hair-soft-purple-shampoo-paars-3

Hier zie je nog even het verschil tussen voor en na. Hierbij moet wel gezegd worden dat de foto’s bij ander licht genomen zijn en op een ander moment van de dag. Het verschil is dus iets minder “shocking” in real life.

Koele-spoeling-blond-haar-warm-geel-grijs-hair-soft-purple-shampoo-paars-4

 

Deze spoeling voor koelere lokken liet ik doen bij The Graduates en kostte €20,-. Of het voor herhaling vatbaar is weet ik nooit niet. Ik denk dat ik dit ga onderhouden met een paarse shampoo en daarna maar weer eens ga kijken.

Wat vind jij van mijn koele lokken?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

8 reacties

  1. ik vind je haar echt super gaaf juist nu! Ik zit eraan te denken om ook zoiets te doen, maar heb geen idee hoe dat heet? gewoon een spoeling?

    LEUK!

    1. Ja volgens mij moet je gewoon vragen om een koele spoeling! Anders kun je ook foto’s ter inspiratie meenemen om te laten zien wat je bedoelt. Ik hoop dat het lukt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.