Lancôme La Vie Est Belle

Een tijdje geleden had Sven ergens een parfum geroken wat hij ontzettend lekker vond, dat was Lancôme La vie est belle. Hij vroeg me of ik dat parfum ook een wilde ruiken. Natuurlijk wilde ik dat want vond het wel heel schattig dat hij helemaal had gevraagd welk parfum het was enzo. Toen ik het rook vond ik het ook heerlijk. En dus vroeg ik het voor kerst. En ik kreeg het 🙂 Vandaag ga ik hem proberen te omschrijven (maar dat is niet mijn grootste talent..)

Lancome-La-Vie-est-Belle-review-blondiebeautyfashion-parfum-1

Er zijn verschillende varianten maar ik koos voor L’eau de parfum, dat is wat zwaarder dan bijvoorbeeld een l’eau de toilette en blijft langer hangen. Zeker in de winter vind ik dat wel lekker.

 

 

Lancome-La-Vie-est-Belle-review-blondiebeautyfashion-parfum-2

De glitterende verpakking maakt de ekster in mij heel erg blij.

 

 

Lancome-La-Vie-est-Belle-review-blondiebeautyfashion-parfum-5

Het flesje is heel mooi met een soort vleugeltjes.  Het parfum heeft een beetje een zalmroze kleur zo lijkt het, ik vind het erg mooi. Ondanks de “vleugeltjes” die eigenlijk lintjes zijn voelt de verpakking stevig aan.

 

 

Lancome-La-Vie-est-Belle-review-blondiebeautyfashion-parfum-6

De geur is zoet. Hij is bloemig en fruitig maar ook warm.

Topnoten: peer en zwarte bes. Hierdoor ruikt de geur fruitig maar wel subtiel. De hartnoten zijn: iris, jasmijn en oranjebloesem. De bloemengeur is duidelijker aanwezig en door de basisnoten: patchouli, pralinévulling, tonkaboon en vanille wordt La vie est belle echt warm, zwoel en heeft door het fruit ook een fris geurtje. Ik vind hem heerlijk en bijzonder. Dat heeft Sven goed uitgezocht 😉

Van wat voor parfum houd jij?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

  1. Hee leuk een parfum-review 🙂 Ben helemaal idolaat van parfums, superleuk om te zien wat anderen van bepaalde geuren vinden (iedere gek….enzo), Mijn favoriet van afgelopen jaar is Balenciaga Paris!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.