EOTD Lente look: Pretty Pink!

Terwijl ik deze blog schrijf krijg ik ontzettend leuk nieuws! Ik ben namelijk genomineerd voor de Insider’s Tip van de Maand door Insidefruits.nl! Ik ga hier denk ik nog een apart artikel over schrijven maar ik zou het super leuk, geweldig en lief vinden als je op mijn blog zou willen stemmen 🙂 Dat kan heel simpel door naar http://www.stylefruits.nl/specials/insiders-tip te gaan en op mij te klikken. Alvast ontzettend bedankt!!

Goed, na al mijn hysterie terug naar de ooglook! Het leek me wel leuk om weer eens een EOTD (eyes of the day) look te maken. Dit keer helemaal in het teken van de lente: pretty pink! Deze look maar ik met allerlei kleuren roze, oranje en goud uit verschillende palette maar de basis voor mijn look is het Sleek Oh So Special Palette.

Lente-look-eyes-oogschaduw-roze-pink-sleek-oh-so-special

Nadat ik een oogschaduw basis (Essence I love Stage) op mijn oogleden heb aangebracht bracht ik de lichtroze kleur uit de linkerhoek van dit palette aan op mijn bewegende ooglid.

Lente-look-eyes-oogschaduw-roze-pink-sleek-oh-so-special-2

Daarna breng ik de offwhite kleur uit dit palette aan als highlighter in mijn binnenste ooghoeken en onder mijn wenkbrauwbot.

Lente-look-eyes-oogschaduw-roze-pink-sleek-oh-so-special-3

Nu is het tijd om mijn arcadeboog een beetje kleur te geven. Dat doe ik met de donkerroze kleur uit het Oh So Special palette. Daarna blend ik dit met mijn Hema blending brush.

Lente-look-eyes-oogschaduw-roze-pink-maybelline-big-eyes

Uit het Maybelline Big Eyes palette (01 Luminous Brown) pak ik vervolgens een koraaloranje kleur met gouden glans. Deze breng ik aan langs mijn wimperrand, zowel onder als boven. Dit doe ik steeds vanaf ongeveer het midden van mijn oog.

 

Lente-look-eyes-oogschaduw-roze-pink-bourjois-fan-tastic-volume-mascara-2

Daarna pak ik uit ditzelfde palette de champagnekleur met gouden glans en deze breng ik langs de rest van mijn wimperrand, zowel onder als boven aan. Dus eigenlijk de binnenste “V”.

Lente-look-eyes-oogschaduw-roze-pink-maybelline-big-eyes2

En zo zie je het geheel nog even met mijn ogen dicht.

Lente-look-eyes-oogschaduw-roze-pink-pupa-true-eyes

Om mijn wimperrand nog iets meer definitie te geven zet ik de buitenkant van de bovenste en onderste wimperrand nog even aan mijn een grijs oogpotlood (Pupa True Eyes in 03). Dit doe ik zo licht dat het bijna niet opvalt.

Lente-look-eyes-oogschaduw-roze-pink-2

En na een likje mascara (Bourjois Fan-Tastic Volume mascara) is dit de uiteindelijke look!

Lente-look-eyes-oogschaduw-roze-pink-4

Wat vind jij van deze zomerse look?

 

PS vergeet niet te stemmen op http://www.stylefruits.nl/specials/insiders-tip als je vindt dat ik de Insider’s Tip van de Maand verdien 🙂

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.