Look & Review Diorshow Mono in Cosmopolite

Normaal gesproken review ik producten meestal in geschreven artikelen op mijn site. Maar omdat ik eigenlijk alleen nog maar filmpjes maak tegenwoordig bedacht ik me dat het wel leuk zou zijn om een review in video-vorm te doen. Ik maakte een complete everyday look met de Diorshow Mono eyeshadow in Cosmopolite. Op BlondieBeautyFashion.nl zie je nog wat extra foto’s van de oogschaduw!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

De verpakking.. Smelt.. Ik bedoel zo’n klein fluwelen zakje voelt gewoon heel chic!

Het doosje is prachtig simpel en stijlvol.

Met daarin de Diorshow Mono in 658 Cosmopolite, is het geen plaatje? Er zit overigens ook een kwastje bij maar zoals bijna altijd bij dit soort kwastjes is de kwaliteit niet echt om over naar huis te schrijven dus dat kunnen ze wat mij betreft voortaan laten.

Het pigment, de metallic glans en de structuur zijn heel erg fijn! Links zie je hem zonder flits, rechts met.

En dan nog even (zonder flits) op mijn ooglid. Dit is dus de enige oogschaduw die ik gebruikte voor deze look. Simpel en mooi toch?

 

Ik ben heel blij met de Diorshow Mono in Cosmopolite!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.