MAC Limited Edition oogschaduw + look

Op dit moment liggen er hele mooi limited edition producten van MAC in de schappen. Ik was ontzettend benieuwd dus ging met cadeaubon onder de arm naar Douglas om te kijken of er iets voor me bij zat (uuuhm, ja, alles zeg maar!).

De collectie heet Magnetic Nude en zoals je weet hou ik van nude-kleuren. Hierin zitten onder andere extra dimension oogschaduw, extra dimension blush en extra dimension skin finish. Je begrijpt het al: ik kon niet kiezen. Maar ik moest wel kiezen want ik had maar één cadeaubon en het einde van de bankrekening was inzicht. Een deel van de producten was uitverkocht maar er lagen zeker nog een aantal pareltjes tussen. Ik koos voor de MAC Limited Editon Extra Dimension Eye Shadow in Sweet Heat. Een hele mond vol, maar man wat een prachtige oogschaduw!

MAC-Limited-Edition-Extra-dimension-eye-shadow-sweat-heat-1

MAC-Limited-Edition-Extra-dimension-eye-shadow-sweat-heat-4

MAC-Limited-Edition-Extra-dimension-eye-shadow-sweat-heat-2

Ik ga een poging doen om de keur te omschrijven, maar hij heeft vanalles in zich. Het is een perzikkleur met een beetje champagne en goud er doorheen met een klein beetje roze, volg je me nog?  Hier zie je de kleur op mijn hand.

MAC-Limited-Edition-Extra-dimension-eye-shadow-sweat-heat-5 MAC-Limited-Edition-Extra-dimension-eye-shadow-sweat-heat-6

Je kunt de kleur op veel manier gebruiken en je kunt de hem goed opbouwen. Ik heb hem hier gebruikt over mijn hele bewegende ooglid en in mijn arcadeboog. Het geeft je ogen een mooie frisse look. De structuur vind ik heel prettig: zacht maar niet korrelig. Hij brengt dan ook heel makkelijk en zonder fall-out aan.

Hier zie de kleur bij daglicht:

MAC-Limited-Edition-Extra-dimension-eye-shadow-sweat-heat-10

Zelfde look, andere dag (omdat ik er zo blij mee ben heb ik hem as we speak ook weer op!) dit keer met flits.

MAC-Limited-Edition-Extra-dimension-eye-shadow-sweat-heat-7

En hier nog even bij zonlicht:

MAC-Limited-Edition-Extra-dimension-eye-shadow-sweat-heat-9

En nog even van dichtbij:

MAC-Limited-Edition-Extra-dimension-eye-shadow-sweat-heat-11

Je ziet het hierboven niet heel duidelijk maar het is ook geen hele opvallende kleur.

Voor de totale look gebruikte ik onderstaande producten.

MAC-Limited-Edition-Extra-dimension-eye-shadow-sweat-heat-8

  • MAC LE oogschaduw in Sweet Heat
  • Emite Make-up oogschaduw (uit Glossybox)
  • MAC Peaches blush
  • Rimmel Stay Matte poeder
  • The Body Shop bronzer in 03 Medium Matte
  • H&M Lipgloss in Shimmering Pink
  • Max Factor Clump Defy mascara
  • Catrice Kohl Kajal 140 Chocwaves

Ik ben, zoals je misschien al hebt gemerkt, super enthousiast over deze oogschaduw. Hij kost €21. Niet goedkoop maar ik vind het een bijzondere kleur die het geld zeker waard is. Mocht je benieuwd zijn naar de Limited Edition producten uit de Magnetic Nudes collectie dan zou ik snel gaan kijken, want toen ik afgelopen weekend bij de Douglas was waren er al een aantal producten uitverkocht.

Wat vind jij van deze oogschaduw?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.