MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder Pressed

Ik gebruikte lang geen gezichtspoeder, behalve blush en mijn geliefde bronzer. Toch merkte ik dat, met name mijn voorhoofd, in de loop van de dag wat vetter werd. De rest van mijn huid is kurkdroog dus voor poeder was ik een beetje bang.. Soms gebruikte ik het wel maar liever niet. Een tijd lang beviel de essence All About Matt fixing powder mij prima maar in de winter werd mijn droge huidje er niet meer zo blij van.  Tijd voor iets nieuws!

MAC-Prep-Prime-Transparent-finishing-powder-pressed-review-1

Na het lezen van heel veel reviews besloot ik voor het poedertje van MAC te gaan: MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder Pressed. Ook omdat ik zeker op onze huwelijksfoto’s geen glanzende bowlingbal wilde zijn!

 

 

MAC-Prep-Prime-Transparent-finishing-powder-pressed-review-2

MAC Prep + Prime Transparent finishing powder pressed zit in het bekende zwarte doosje met hele kleine zilveren glittertjes. Ik vind het doosje mooi en luxe aanvoelen.

 

 

MAC-Prep-Prime-Transparent-finishing-powder-pressed-review-3

Ik koos voor de pressed variant om praktische redenen, los poeder is prachtig maar wel erg onpraktisch, zeker ook omdat dit poedertje meegaat naar onze Italiaanse bruiloft 🙂

 

 

 

MAC-Prep-Prime-Transparent-finishing-powder-pressed-review-4

Ik heb een poging gedaan het effect vast te leggen maar het poeder is flinterdun en zo subtiel dat het erg lastig vast te leggen is. Hierboven zie je mijn huidje met alleen de Maybelline Pure BB Cream.

 

MAC-Prep-Prime-Transparent-finishing-powder-pressed-review-5

Het poeder brengt makkelijk aan en is, zoals ik al zei, flinterdun. Je hebt er maar weinig van nodig om een mooi natuurlijk mat effect te krijgen. Hier bracht ik het nog aan met mijn essence kabuki brush, tegenwoordig gebruik ik hier een poederkwast van Zoeva (107 Powder brush) voor.

MAC-Prep-Prime-Transparent-finishing-powder-pressed-review-7

Ik weet niet of je het kunt zien maar hierboven is mijn huidje mat maar niet onnatuurlijk. En dat vind ik nou precies zo mooi aan dit poeder. Het is zo subtiel maar het werkt wel!

MAC-Prep-Prime-Transparent-finishing-powder-pressed-review-8

 

En als laatste een foto aan het einde van de dag met de rest van mijn make-up (dus ook bronzer). Dat is trouwens nog een voordeel van het MAC Prep + Prime Transparent finishing powder pressed: mijn blush en bronzer brengen daarna mooier aan. Zoals je ziet is mijn huid iets meer gaan glanzen, maar dat is ook niet zo gek na een werkdag.

Ik vind het effect erg mooi en natuurlijk en mijn droge huid kan dit poeder over het algemeen goed aan! Wel breng ik het poeder nu vooral op mijn vettere t-zone aan. In de zomer gaat hij ook op de wangen denk ik zo.

Het MAC Prep + Prime Transparent finishing powder pressed kost €21,50. Dit poeder gaat in ieder geval mee in mijn bruids makeuptasje!

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. dat scheelt inderdaad wel met en zonder op de foto’s 😀
    denk dat ik die ook maar ga aanschaffen voor het huwelijk hihi
    ben ook weer zeer benieuwd naar de volgende tips voor trouwen..
    xxx maris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.