MAC Retro Matte Lipstick: Ruby Woo

Rode lippen en kerst zijn natuurlijk een geweldige combinatie! Ik draag niet zo vaak rode lippen maar toen ik de MAC Retro Matte Lipstick in Ruby Woo laatst zag was ik op slag verliefd. Geen idee waarom maar ik vind het gewoon de perfecte kleur rood! Vandaag laat ik hem je graag zien.

Review-MAC-Retro-Matte-Ruby-Woo-2

De verpakking is zwart met een heel subtiel glittertje. Het is mijn eerste MAC lipstick en dat is natuurlijk al een feest! Ik hoor altijd goede verhalen over de lippenstift van MAC dus ik ben erg benieuwd.

Review-MAC-Retro-Matte-Ruby-Woo-4

Ruby Woo is een populaire kleur en dat begrijp ik. Wat een prachtige kleur rood is dit!

 

 

Review-MAC-Retro-Matte-Ruby-Woo-7

De lipstick is super mat en brengt daardoor heel stroef aan. Maar als hij er dan op zit..

 

 

Review-MAC-Retro-Matte-Ruby-Woo-8

Dan is hij zo mooi! Een prachtige warme rode kleur die mijn tanden ook nog eens witter doet lijken. Hij is mat maar droogt mijn lippen ondanks dat niet uit.

 

 

 

Review-MAC-Retro-Matte-Ruby-Woo-11

MAC Ruby Woo is een mooie klassieke intens rode kleur. Een tipje: hij is een match made in heaven met de Essie Russian Roulette nagellak.

 

 

Review-MAC-Retro-Matte-Ruby-Woo-14

Aanbrengen is door de stroefheid een kleine uitdaging, maar als hij eenmaal zit dan zit hij als een huis. Hij blijft prima uren zitten en overleefd eten en drinken.

 

Review-MAC-Retro-Matte-Ruby-Woo-15

 

Mocht het nog niet duidelijk zijn: ik hou van mijn nieuwe MAC Ruby Woo lipstick. Het is even een uitgave (€19) maar dan heb je ook wel een prachtige klassieke lipstick die volgens mij iedereen prachtig staat.

Wat is jouw favo lipstick van MAC?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.