Mama update #1 – Shoplog en Tandjes

Ik hoor je denken: Mama update nummer 1? Maar we hebben toch al heel veel updates gezien? Dat klopt! Alleen de naam is veranderd, dus ik begin nu opnieuw met tellen, wel zo makkelijk 🙂 Verder blijft alles hetzelfde. Ik klets over hoe het met Nils gaat, zijn ontwikkelingen, handig, tips, mijn ervaring met de opvoeding, kortom: alles rondom de ontwikkelling van mijn lieve baby Nils. Vandaag is Nils 10,5 maand oud. In deze mama update zit onder andere een shoplog en ik vertel over zijn tandjes. Het is een lange video geworden dus pak er een lekker theetje ofzo bij en dan kunnen we beginnen!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Alle tips rondom de eerste verjaardag van je kindje zijn welkom!

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.