Mama update #5 – Het eet- en slaapschema van Nils

In de lange mama update van vandaag heb ik weer een hele hoop om bij te praten want mijn vorige update is al heel lang geleden. Vandaag vertel ik onder andere wat Nils op een dag eet en wat zijn slaapschema is. Maar ook heb ik een paar boekentips en een mini shoplog. En hoop ik de oplossing te hebben gevonden voor het te vroege wakker worden van mijn lieve kleine dreumes. Laten we snel beginnen! Veel kijkplezier!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.