Mama update – baby 16 weken oud

Onze kleine frummel is alweer 3,5 maand oud en wat is het een blij ei! Echt een wereld van verschil met de eerste maanden! Het is een baby dus natuurlijk huilt ze, dat is tenslotte de beste manier voor haar om duidelijk te maken dat er wat is of dat ze wat wil, maar in tegenstelling tot de eerste maanden lacht ze nu vooral en dat is genieten. Ik vertel hoe het nu met haar en haar ontwikkeling gaat en wat haar favoriete speeltjes zijn. En natuurlijk ook even kort hoe het met mij gaat. Met mijn rectus diastase en navelbreuk. Moet ik een operatie? En lukt het me om in shape te komen met NBFM? Dat zie je allemaal in mijn nieuwste mama update!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren voor meer updates, vlogs en andere mama-video’s.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.