Mama update – baby 9 weken oud

Wat leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe mama update! Een update van hoe het met ons dochtertje is nu ze 9 weken oud is. Dit keer een hele lange update over (heel veel) huilen, slecht slapen overdag, afvallen en ons bedritueel voor haar. Ook heb ik een leuke boektip over slapen! Het boek Slaap van Susanne Willekes. En ook vertel ik hoe ik weer in shape wil komen. Ik ben namelijk gestart met New Born Fit Mama (NBFM) Kortom weer een bomvolle video! Ik hoop dat je hem leuk vindt! Heb je tips? Deel ze vooral!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.