Maybelline SuperStay Better Skin Foundation

Vandaag review ik een nieuwe foundation voor jullie: de Maybelline SuperStay Better Skin foundation. Ik was hier ontzettend benieuwd naar dus tijd om hem te testen!

  • Verpakking

De verpakking is prima. Ik vind hem niet mooi of lelijk, gewoon prima. Het flesje is van glas, wat ik op zich mooi vind, maar het is ook kwetsbaar en zwaar. Het pompsysteem is natuurlijk wel ontzettend fijn en hygiënisch. Het flesje bevat 30 ml.

Maybelline-Super-Stay-Better-Skin-foundation-020-cameo-1 Maybelline-Super-Stay-Better-Skin-foundation-020-cameo-2

  • De foundation

De foundation is verkrijgbaar in zes kleuren. Ik heb de op één na lichtste kleur: 020 Cameo. Ik zeg op één na lichtste, maar dat baseer ik puur op de getallen (de “lichtste” kleur is 010 Ivory). Als ik namelijk naar de foundation kijk (er was van 020 Cameo helaas geen tester dus ik kon ze niet letterlijk naast elkaar op mijn hand testen) dan lijkt 020 Cameo niet donkerder te zijn, maar een roze in plaats van gele ondertoon te hebben. Ooit leerde ik dat je bij sproeten altijd beter kunt kiezen voor een foundation met roze ondertoon. Dit zorgt ervoor dat je huid niet grauw gaat ogen met de sproetjes. Ik probeerde 010 Ivory en deze heeft een gele ondertoon. Dat is dus niet geschikt voor mijn huidje. Daarom nam ik op de gok 020 Cameo mee. En ik moet zeggen: hij is eerder te livht dan te donker voor mij! Maar daarover later in dit artikel meer.

Maybelline zegt dat deze foundation je huid in drie weken verbetert. Dat is nogal een uitspraak! Zoals je misschien weet gebruik ik sinds een tijdje de Maybelline Pure BB Cream die onzuiverheden zegt te verminderen en ik kan ze daar geen ongelijk in geven. De Maybelline SuperStay Better Skin foundation heb ik nog niet lang genoeg om dat te kunnen testen, maar ik vind het heel fijn dus wilde hem wel graag snel aan je laten zien. Natuurlijk hoor je nog wel over een paar weken of hij mijn huidje ook echt heeft verbeterd.

  • De test

Hieronder zie je mijn hand zonder iets..

Maybelline-Super-Stay-Better-Skin-foundation-020-cameo-3

Een drupje foundation..

Maybelline-Super-Stay-Better-Skin-foundation-020-cameo-4

En hier ze je de structuur. De foundation heeft een prettige structuur en smeert makkelijk uit.

 

 

 

Maybelline-Super-Stay-Better-Skin-foundation-020-cameo-5

En zie hier mijn “flawless” hand.. Mijn hand is trouwens erg droog en de foundation is geschikt voor een normale huid. Vandaar dat het geheel wat droog oogt.

Maybelline-Super-Stay-Better-Skin-foundation-020-cameo-6

Mijn naakte gezicht is duidelijk klaar voor foundation!

Zonder-makeup

Zoals je ziet heb ik sproetjes, wallen en wat kleine onzuiverheden. Hoog tijd om de foundation aan te brengen. Ik doe dat met een buffing brush. Dat vind ik de fijnste manier om foundation aan te brengen en zorgt ook bij deze foundation voor een mooi effect.

Maybelline-Super-Stay-Better-Skin-foundation-020-cameo-7

Mijn teint is egaler, onzuiverheden vallen een stuk minder op maar mijn sproetjes zijn nog zichtbaar, top! Hij voelt ook prettig aan op mijn huid! Mijn vette t-zone oogt mooi mat en zo voelt hij ook aan, maar tegelijkertijd zijn mijn wangen, die een stuk droger zijn, ook blij.

En dan met de rest van mijn make-up. Ik heb The Body Shop bronzer gebruikt, MAC blush in Peaches en de Bourjois Fantastic Volume mascara die ik ook aan het testen ben overigens! Omdat ik mijn wallen nog iets te opvallend vond heb ik daar nog Catrice Re-touch Lightreflecting concealer gebruikt. Ik heb dus géén poeder gebruikt om het geheel af te poederen. Nou doe ik dat ook niet altijd, maar ik heb de laatste tijd een vetter voorhoofd waardoor ik wel vaker naar poeder grijp.

Maybelline-Super-Stay-Better-Skin-foundation-020-cameo-8

  • Conclusie

Ik vind het een ontzettend fijne foundation! Hij voelt niet te zwaar en oogt natuurlijk, dat vind ik altijd erg belangrijk! Hij heeft een vrij matte maar “gezonde” finish, zonder dat het grauw wordt. Me like!

Ik ben wel heel benieuwd of hij mijn huid daadwerkelijk zal verbeteren, met name omdat ik niet altijd goed reageer op siliconen.

De Maybelline SuperStay Better Skin foundation kost €14,99. En misschien een goede tip: je krijgt nu 30% korting op alle make-up bij Etos dus dat scheelt een hoop!

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.