Mega shoplog/ unboxing decoratie bruiloft

Bij een bruiloft hoort decoratie vind ik. Ik heb op Pinterest heel veel inspiratie op gedaan en samen met Sven gekozen wat we graag zouden willen. We besloten alvast een hoop te gaan bestellen. Vandaag dus een mega shoplog/ unboxing van de decoratie die wij bestelden. We kochten versiering, wegwerpcamera’s, leuke naamkaartjes, menuborden en meer! Een goede tip dus als je nog leuke decoratie voor je bruiloft zoekt! Wij hebben trouwens als thema een beetje pastel, mocht je het je afvragen.

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je te abonneren.

Wat moet je doen om kans te maken op het tijdschrift Bruid?

De winactie loopt tot 14 maart 12.00 uur. Ik neem dan per mail contact met de winnaar op!

Succes!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Wat een leuke spullen heb je gekocht zeg! Lekker veel roze, daar zou ik zelf ook voor kiezen! En dat doosje voor de trouwringen, zoo leuk! Ik zou graag meedoen om het tijdschrift te winnen, mijn beste vriendin gaat trouwen en zou ‘m graag aan haar willen geven! Ze moet nog veel regelen voor de bruiloft dus ze kan het tijdschrift goed gebruiken. Ik volg je al op youtube, mijn gebruikersnaam is: Caartje23.

  2. woouw ik word ook al helemaal hebberig van al die leuke/mooie spulletjes!! =D
    volg je al eigenlijk vanaf het begin en je tips vind ik ook echt geweldig op je blog, en vind het super leuk dat als ik een reactie plaats op je blog of instagram (marisje23) dat je reageert erop hihi..
    ben natuurlijk nu ook een braid to be…en wij vrouwen houden natuurlijk meer van plannen van de bruiloft dan mannen..en er valt nog zoveel te doen en te regelen =P dus zou super leuk zijn om het magazine te winnen =D
    Dikke kus Marissa´╗┐

    1. Ik noem het in de video maar misschien niet duidelijk genoeg? Ik heb de spullen gekocht bij weddingdeco.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.