Merry Christmas! vlog #160

Het is bijna kerst in de vlog van deze week en dus is het tijd om de kerstboom neer te zetten en te versieren. Ik Hou van een volle kerstboom dus ik ben altijd wel even bezig maar word er heel vrolijk van! Nils en ik versieren kerstkaarten en Elin speelt met flessen. Ook gaan Sven en ik naar de keuken en badkamerzaak voor ons nieuwe huis. Zo leuk om te bedenken wat we zouden willen!

Als jullie dit zien is het bijna oud en nieuw dus ik wil jullie graag een geweldig 2020 wensen!!

https://youtu.be/y3EAPbOjrd8

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs, Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.