Messy beach hair

Ik hou van messy (rommelige) haar alsof je net van het strand komt maar dan beter. Andrélon heeft sinds kort een aantal nieuwe producten aan de Pink Collection toegevoegd. Zo is er een Volume föhnspray bijgekomen, een heat protect spray en een beach spray. Vandaag gebruik ik die voor mijn look.

Mijn haar is van nature ontzettend stijl. Met beach spray krijg ik er wel een beetje meer beweging in, maar voor de ultieme beach waves is meer nodig in mijn haren. Daarom gebruik ik de Remington Pearl Wand.

Messy-waves-warrig-beach-haar-andrelon-pink-collection-2

Na het wassen van mijn haren spray ik de Get the Volume Spray over mijn handdoekdroge haar. Ik focus hierbij op mijn haarwortels maar verspreid de spray ook nog een beetje over de rest van mijn haren. Hier zit ook al hitte bescherming in dus ik begin met het föhnen van mijn haren. Om zoveel mogelijk volume in mijn haar te krijgen hang ik met mijn naar beneden tijdens het föhnen. Hierbij focus ik me op de aanzet van mijn haar.

Als de aanzet droog is en de rest van mijn haar ongeveer voor de helft droog is breng ik wat Go For Texture Beach Spray aan. Dan ga ik weer föhnen. Als het haar bijna bijna droog is dan is het tijd voor de Heat Protect Spray. Ook die gaat weer vooral in de lengtes van mijn haren. Die föhn ik nog heel lichtjes en dan is het tijd voor de krul/slag. Het klinkt al veel föhnen maar bij elkaar föhn ik hooguit 1,5 à 2 minuten in totaal.

De Remington Pearl Wand zet ik op 210 graden. Heel random ga ik nu plukken krullen. Ik pak grote plukken haar voor een grove slag. Soms draai ik de pluk links om de wand, soms rechtsom, dat soort voor een messy effect.

Messy-waves-warrig-beach-haar-andrelon-pink-collection-3

Als de slag erin zit pak ik de Go For Texture spray er nog even bij. Die spray ik nog wat extra op de lengtes en kneed ik als het ware in mijn lokken. Bij de aanzet kan ik altijd wat extra volume gebruiken. Daarom gebruik ik wat Get the Volume Powder. En als allerlaatste nog een klein beetje glans. Van de beach spray wordt je haar wat doffer en dat is prima een klein beetje glans en hold kunnen geen kwaad. Dus als finishing touch gebruik ik de Make it Shine Spray. En dan is dit het uiteindelijke resultaat:

Messy-waves-warrig-beach-haar-andrelon-pink-collection-4

 

De producten die ik gebruikte zijn allemaal van Andrélon (zelf gekocht en dus niet gesponsord). Elk product uit de Pink Collection kost  € 4,99, lekker makkelijk te onthouden.

De Remington Pearl Wand kost zo’n €30,-.

Hou jij van messy beach hair? Hoe maak jij dat?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.