Mijn arm candy

Neeeee ik bedoel geen sensuele man haha! Ik bedoel mijn armbandjes! Vroeger waren oorbellen mijn favo sieraden en ik draag nog steeds bijna elke dag oorbellen. Maar armbanden zijn nu toch wel mijn favo sieraden. Ik wil jullie graag mijn lievelingsarmbandjes laten zien. Kortom: de arm candy die ik graag draag!

Dit is mijn meest gedragen combi. Hier draag ik mijn rosé gouden horloge van OOZOO, daarbij een armbandje met snor van Brandy Melville en twee armbandjes met roze draden er doorheen van Pracht, een winkeltje in Utrecht.

Armcandy-rose

In mijn rijtje met favo arm candy kon mijn snor-horloge van Primark niet ontbreken. Hier heb ik hem gecombineerd met het armbandje van Brandy Melville en een bedelarmbandje van Primark.

Armcandy-snor

Soms draag ik mijn zilveren setje armbanden met mijn zilveren horloge van Guess, soms met deze ring van Calvin Klein, soms met een klein ringetje. Het zilveren armbandje met het infinity-teken is van Brandy Melville, de andere armbandjes zijn van H&M.

Armcandy-zilver

 

Dit zijn de setjes die ik het meeste draag.  Wat is jou favoriete sieraad?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.