Mijn beauty favorieten van 2014

Wow 2014 is alweer bijna voorbij! Wat een jaar weer! In ieder geval was 2014 een jaar vol fijne nieuwe beauty favorieten. Vooral op het gebied van huidverzorging werd ik heel blij in 2014. Er zijn een aantal producten die mijn huid echt ontzettend hebben verbeterd. Die deel ik vandaag graag. Net als mijn favorieten make-up producten zoals de palette van Urban Decay.

 

Wat zijn jouw ultieme favorieten producten van 2014?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

  1. Ik had je echt zoveel jonger geschat, je ziet er geweldig uit! (ik weet niet of je echt jonger wilt lijken, maar goed haha) Die clarisonic zou ik ook dolgraag willen, maar die uitgave is inderdaad een dempeltje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.