Mijn bevallingsverhaal – tweede kindje

Elke bevalling is anders hoor je altijd. En voor mij klopt dat in ieder geval! Dit bevallingsverhaal is dan ook heel anders dan mijn bevallingsverhaal van toen ik van ons zoontje beviel. Vandaag vertel ik je hoe mijn bevalling van ons tweede kindje, onze prachtige dochter Elin, ging. Wat was er anders en wat was hetzelfde? Ik wilde in het ziekenhuis bevallen en het liefst zonder pijnstilling en knip. Is dat gelukt? Hoe was jouw bevalling? En mocht je meer kinderen hebben waren jou bevallingen ook zo verschillend? Ik ben benieuwd!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Benieuwd naar mijn eerste bevalling? Klik dan hier!

Liefs,

Carien

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.