Mijn comfy outfits

Als ik thuiskom is praktisch het eerste wat ik doe een comfy outfit aantrekken. Ik vind het heerlijk om er thuis lekker comfortabel bij te zitten. Ik moet ook toegeven dat ik vaak film in een joggingbroek haha! Sommige mensen vinden het misschien raar, ik hou ontzettend van kleding en toch trek ik het direct uit als ik thuis kom. Het is vooral gekomen sinds mijn prikkelbare darm. Dan had ik zo’n opgezette buik dat alle kleding ontzettend onprettig aanvoelde. Nu ben ik het gewend en wil ik niet anders meer. Daarbij blijft je kleding langer mooi want ik ga er dus niet opgevouwen mee op de bank liggen, mee koken of dat soort dingen.

Eerlijk is eerlijk, het is niet altijd even charmant. Ik loop er soms gewoon bij als ma flodder maar goed, ik hou ervan!

Je hebt natuurlijk wel verschillende soorten comfy outfits. Hier laat ik je mijn favorieten zien.

Allereerst een outfit die super lekker zit maar waarmee je toch nog enigszins charmant voor de dag komt. Dit is een setje van H&M. De legging doet me een beetje denken aan gekke gordijntjes ofzo! Hij is zacht en nog best warm. In combinatie met de blauwe trui een leuke frisse maar comfortabele outfit vind ik.

mijn-chill-outfit-legging-trui-H&M-2 mijn-chill-outfit-legging-trui-H&M

Dan een hele simpele outfit met een trui van Primark en een broek van H&M. Deze trui had ik ook aan tijdens het klussen in ons huis bijna een jaar geleden maar hij is nog steeds prima. Niet te warm en niet te koud. De trui is grijs met kleine roze spikkels, de roze stiksels op de schouders maken hem net wat leuker dan een gewone grijze trui. En wat is een comfy outfit zonder een paar warme sloffen. Deze zijn van de Big Bazar, ze zijn duidelijk aan vervanging toe!

mijn-chill-outfit-grijze-trui-en-joggingbroek-primark-1 mijn-chill-outfit-grijze-trui-en-joggingbroek-primark-2

Dan de wat mij betreft minst ‘lelijke’ outfit van de groep. Ik draag hier een wijde poederroze trui met vleermuismouwen van H&M. Daaronder een lang grijs hemd van Vero Moda en een wit met grijze panterprint legging. Dat laatste klinkt misschien heel fout, maar ik vind het in zo’n outfit wel gezellig staan. Deze legging van H&M vormt eigenlijk een setje met een grijs oversized t-shirt, maar dat is te koud in de winter.

mijn-chill-outfit-legging-trui-panter-1 mijn-chill-outfit-legging-trui-panter-2

Bij deze outfit kijkt Mittens altijd een beetje raar op als ik de kamer in kom wandelen. Dat vind ze maar een beetje gek zo’n tijgerpak haha. Tja wat kan ik zeggen: ik dank de uitvinder van de onesie (behalve als ik naar de wc moet haha). Heerlijk zo’n pak. En deze van Primark is ook nog eens super zacht. Mittens wilde wel even mee poseren maar trekt wel haar stoere hoofd, vooruit dan maar!

tijgerpak-primark-onesie-1 tijgerpak-primark-onesie-2

En last but not least, de minst charmante maar mijn absolute favo: het grote joggingpak! Hier verdwijn ik in een lichtroze vest van New Yorker met daaronder een lang grijs hemd van Vero Moda en een mannen Donnay joggingboek. Heerlijk! Niet sexy maar wel de meest comfortabele outfit die ik heb!

mijn-chill-outfit-vest-en-grote-joggingbroek-1 mijn-chill-outfit-vest-en-grote-joggingbroek-2

 

Hoe zit jij er thuis bij? Hou jij je gewone kleding aan of ren jij ook naar je kast om een comfortabele outfit aan te trekken? Ik ben benieuwd!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Wat een leuke post haha!
    Zelf ben ik ook van de Comfy outfits thuis. Als ik uit school kom, trek ik mijn tijger (huis) pak van de Primark aan. Het is geen onesie, maar een tijgerprint sweater met fleece stof, en een zwarte fleece broek. Lekker warm! Niet erg modieus, maar ja. Ik vind het heerlijk om altijd even na school te gaan slapen, en (als ik dan nog tijd heb) huiswerk maken. Niet dat ik dat leuk vind, maar alles is een stuk fijner als je je comfy outfit aan hebt, haha!

    1. Wat leuk om te horen!! Helemaal mee eens dat alles een stuk fijner is als je je comfy outfit aan hebt!! Ik had het niet beter kunnen zeggen haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.