Mijn eerste Lush producten!

Ok I confess: ik heb nog nooit producten van Lush gekocht. Het enige product wat ik al heel lang heb ik de Lemony Flutter Cuticle Butter, die zat ooit in een Glossybox. Maar zelf een Lush-winkel in om voor mezelf wat lekkere producten te kopen dat had ik nog nooit gedaan. De producten vind ik best prijzig, dat hield me altijd tegen. Toch ging ik laatst overstag. Ik kocht twee bruisballen en een massage bar. Vandaag laat ik ze aan je zien.

  • Producten

Dit zijn de producten:

Lush-producten-bruisbal-en-massage-bar

  • Lord of misrule bath ballistic

Als eerste de Lord of misrule bruisbal voor in bad. Ik wilde een enigzins mannelijk exemplaar, omdat ik hem mee wilde nemen toen Sven en ik ons weekendje weg gingen. Een man maak je vast niet echt gelukkig met een roze glitter bad met hartjes erin ofzo (mij wel overigens:)). De medewerker gaf deze bruisbal als tip. Lush omschrijft de geur als “De geur bestaat onder andere uit zwarte peper-olie, patchoelie-olie, Fair Trade Vanilla Absolue (’s werelds eerste!) én gardenia-extract.” 

Lush-bruisbal-lord-of-misrule-5

Tijd om de bal in bad te gooien!

Lush-bruisbal-lord-of-misrule-1

Het is een groene bal die je bad eerst groen en daarna wijnrood kleurt en je badwater laat knetteren. Heel apart!

Lush-bruisbal-lord-of-misrule-2

Hier zie je dat de rode kleur langzaam begint de komen, dat rode zat binnenin de bal. Het bad werd overigens nog veel roder, maar daar heb ik geen foto van.

Lush-bruisbal-lord-of-misrule-3

  • Tisty Tosti Bath Ballistic

De Tisty Tosti bruisbal is duidelijk wat romantischer een wit hartje met rozen erin. Meer mijn ding kan ik je vertellen. Omdat ik waardeloos ben in het omschrijven van geuren laat ik dat liever aan de kenners over. Lush zegt hierover: “Het parfum is gemaakt met Turkse roosabsolute, een zeer kostbare substantie, plus het heerlijke geurende iriswortelpoeder van de Florentijnse iris. Zeven rozenknopjes bezegelen de betovering. “

Lush-bruisbal-tisty-tosty-2

Deze bal vind ik heerlijk! De geur van rozen en jasmijn is warm en prettig. Terwijl ik van beide geuren apart niet eens echt fan ben. Tijd om ook deze bal in het badwater te gooien.

Lush-bruisbal-tisty-tosty-3

Aaah roosjes!

Lush-bruisbal-tisty-tosty-4

Wat een fijne bruisbal! Mijn huidje wordt er heerlijk zacht en gehydrateerd van, love it!

  • Close to you massage bar

Een massage bar is eigenlijk olie in vaste vorm. Zodra je de bar vastpakt smelt hij en wordt de olie vloeibaar. Je kunt de olie gebruiken om iemand te masseren of om je eigen huidje te verzorgen. De Close to you massage bar ruikt naar het een Jammy Dodger, een koekje uit Engeland. Wat mij betreft ruikt hij mierzoet naar kauwgomballen.

Lush-close-to-you-massage-bar-2

 

De bar smelt heel snel en je moet dus vooral niet treuzelen. Het is niet helemaal mijn ding. Na de olie lekker te hebben ingesmeerd ontdekte ik de volgende ochtend dat mijn hele bed roze was.. Great.. Daarbij rook alles naar kauwgomballen, het bed, de slaapkamer, de badkamer, ik.. Neh niet echt mijn ding. Als je een roze dekbed hebt en van kauwgomballen houdt is dit misschien meer jou ding. Het idee van de massagebar vind ik trouwens wel fijn.

De bruisballen zou ik zeker opnieuw kopen, ondanks dat ik ze best prijzig vindt. Je kunt ze trouwens prima meerdere keren gebruiken (behalve de Lord of misrule trouwens). De Lord of Misrule Bath Ballistic kost €5,95. De prijs van Tisty Tosty is €5,55 en de Close to you massage bar kost €8,95.

Wat is jouw favoriete product van Lush?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.