Mijn eerste Q&A!!

Jeeeeeej!! Meer dan 1.000 volgers op Instagram!!! Wow!!! Jullie zijn fantastisch!!! Ontzettend bedankt!! Om dit te vieren deed ik iets wat ik nog nooit eerder gedaan had. En wat ik super spannend vond.. Een Q&A! Ik stelde jullie via Instagram de vraag wat jullie wilden weten en ik kreeg super leuke vragen. Vandaag beantwoord ik al jullie vragen. Ik heb er zin in! Jullie vroegen bijvoorbeeld of we nog een kindje willen, wat mijn toekomstplannen zijn en wat mijn ultieme favorieten zijn. Het wordt dus een lange video dus ik zou zeggen: pak er een lekkere kop thee bij en snuggle up! Mocht jij nog vragen hebben stel ze dan vooral nog onder deze video 🙂
Nogmaals super bedankt dat jullie me volgen op Instagram via @blondiebeautyfashion 🙂

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.