Mijn ervaring: Prikkelbare darm en mesoloog deel 1

Al jaren heb ik last van een “prikkelbare darm”. Mijn buik is ontzettend vaak opgezet, ik lijk soms wel hoog zwanger. Ontzettend frustrerend. Het is een probleem van veel jonge meiden. Zelf ben ik al jaren op zoek naar een oplossing en drie weken geleden ging ik naar een mesoloog. Dat was mij eerder aangeraden door de osteopaat. Ook ken ik een aantal mensen die er veel baat bij hebben gehad. En dus ging ik erheen! Vandaag mijn ervaring.

Natuurlijk hou ik je op de hoogte van hoe het gaat. Ik ben ook heel benieuwd of anderen hier ervaring mee hebben. Het zou super zijn als we elkaar kunnen helpen met tips!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Ik heb hetzelfde een beetje, dagelijks buikpijn en soms zie ik eruit alsof ik ieder moment kan bevallen haha. Erg vervelend! Ik heb ook de diagnose prikkelbare darm gehad en meer niet. Ik vond je filmpje dus wel interessant. Zelf eet ik al zo min mogelijk brood en heb wel het idee dat dat werkt.
    Is het niets om bij je havermout sojayoghurt te eten? Of zit daar weer suiker in? Ik heet het nog wel met gewone yoghurt maar ga denk ook maar eens de soja variant proberen.
    Succes er mee en hopelijk gaat het helpen!

    1. Wat vervelend dat jij er ook zo’n last van hebt! Het is soms zo frustrerend he? Sojamelk zit ook suiker in ja, maar ik vind het met water ipv melk ook prima te eten. Ik doe er bv aardbeien en kaneel in voor de smaak. Veel sterkte hoop dat jij ook snel een oplossing vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.