Mijn favoriete nude lipstick (budget!)

Soms ben ik van felle lippen maar over het algemeen ga ik voor de lichtroze subtiele gloss of lipstick. Nude vond ik soms ook wat lastig omdat ik er vaak zo bleek of grauw van werd. Maar sinds kort heb ik mijn favoriete nude lipstick ontdekt, en hij is nog lekker budgetproof ook!

De ultieme nude kleur is voor iedereen anders, het hangt van de kleur van je huid en de kleur van je lippen af. Ik ben blond, heb een lichte tot medium huidskleur met sproetjes en lichtroze lippen. In veel nude kleuren overheerst een beige toon, dat maakt mij wat bleek en grauw. Dat heeft te maken met mijn sproetjes. Meestal kies ik bijvoorbeeld voor een foundation met roze ondertoon en dat doe ik ook bij lipstick. Een echt nude vinden vind ik dan ook lastig. Maar in deze zwarte huls zit dan toch echt mijn favoriete nude kleur die ik tot nu toe heb gevonden.

Review-Catrice-Ultimate-colour-lipstick-lippenstift-240-hey-nude-1

En ja je ziet het goed: hij is gewoon van Catrice! De Catrice Ultimate Colour in 240 Hey Nude..

Review-Catrice-Ultimate-colour-lipstick-lippenstift-240-hey-nude-2

En dan zul je net zie dan iemand niet de moeite nam om gewoon de tester te pakken 🙁 Daar kwam ik pas bij thuiskomst achter helaas..

Review-Catrice-Ultimate-colour-lipstick-lippenstift-240-hey-nude-3

Zoals je ziet heeft deze Catrice lipstick voldoende roze in zich om me niet grauw en bleek te laten lijken.

Review-Catrice-Ultimate-colour-lipstick-lippenstift-240-hey-nude-4

Maar dan wel zonder een roze lippenstift te worden, hij blijft nude. En dat vind ik nou zo fijn aan deze kleur!

Review-Catrice-Ultimate-colour-lipstick-lippenstift-240-hey-nude-6

Hij brengt makkelijk aan en is romig en zacht van structuur. Ondanks dat blijft hij goed op mijn lippen zitten.

Review-Catrice-Ultimate-colour-lipstick-lippenstift-240-hey-nude-7

Wat een fijne nude lippenstift is dit! Ik wilde hem graag delen omdat ik al een tijdje op zoek was naar een fijne nude lipstick. Zoals ik al zei is het heel persoonlijk welke nude jou mooi staat maar ik zou zeker eens bij Catrice gaan kijken als je denk dat dit ook wel eens bij jou zou kunnen passen.

Review-Catrice-Ultimate-colour-lipstick-lippenstift-240-hey-nude-8

 

De Catrice Ultimate Colour in 240 Hey Nude kost €3,99 en is verkrijgbaar bij de Kruidvat. Het is mijn favoriete nude en ik denk dat ik er nog veel plezier van zal hebben. Ik combineer hem met veel verschillende ooglooks, van smokey eyes naar naturel en alles er tussenin.

Heb jij een favoriete nude lipstick? Of ben jij meer van felle kleuren?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.