Mijn favoriete parfums

Een geur zorgt voor een bepaald gevoel of een herinnering. Ik vind geuren heel belangrijk en ben daarom ook dol op parfum. Het leek me een keer leuk om mijn favoriete parfums, eigenlijk bijna mijn hele parfumcollectie, aan je te laten zien. Van Romance van Ralph Lauren tot Lancôme La Vie Est Belle maar ook een goedkope dupe van een bekend parfum die gewoon bij Zara te koop is. Wat is jouw favoriete parfum? Ga je voor zoet of fris? Romantisch of stoer?

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Heeel leuk filmpje! Parfum is echt een hobby van me, beetje apart maar ben helemaal weg van geuren 🙂 mijn favorieten zijn o.a. chanel no 5 eau première, cinema, balenciaga paris en beauty van calvin klein. Na de geboorte van mijn kindje (1, 5 maand na jou geloof ik!) heb ik wel veel minder vaak parfum op gehad, nu komt het weer een beetje terug gelukkig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.