Mijn favoriete YouTubers: wedding edition

Er is iets mis gegaan met het artikel van vandaag.. Sorry!! Toen ik daar vanmorgen achter kwam baalde ik natuurlijk. Vandaag gaan we naar de goudsmid voor onze trouwringen en dus leek het me leuk om mijn favoriete (Engelse/Amerikaanse) YouTubers die ook gaan trouwen/ getrouwd zijn aan je te laten zien. Sinds kort vind ik het namelijk heel leuk om daar naar te kijken. Dus voor alles brides-to-be (of gewoon voor de leuk!) deel ik ze vandaag. Oh en ik krijg er veel vragen over maar binnenkort komt er weer een update over de bruiloft!

Waarschijnlijk ken je Fleur de Force wel. Toen zij ging trouwen besloot ze er een heel YouTube-kanaal aan te wijden: Bride de Force!

http://youtu.be/iMHrwmIfPPs 

Chriselle Lim volgde ik eigenlijk nog niet maar zij maakt mooie videos, en ook zei heeft een hele serie filmpjes over haar bruiloft: Down the Aisle.

http://youtu.be/i-NitEfrGrY

De serie van Alexandrea Garza is nog volop in gang. Volgens mij trouwt zij ongeveer tegelijk met mij trouwen haha! Haar serie heet #weddingbelles (heel leuk gevonden vind ik :)). En waar we allemaal denk ik graag naar mee willen is het shoppen voor een trouwjurk! In Nederland is dat helaas wat lastig (je mag pas een foto maken als je de jurk gekocht hebt om nog maar over het zoekproces te zwijgen.. heel jammer!) dus spieken we graag met haar mee!

Sona Gasparian volg ik pas net maar die wilde ik toch graag even laten zien. Ik heb nog niet al haar filmpjes bekeken maar dat ga ik zeker nog doen. Met als slotstuk: de bruiloft!

Dat waren mijn tips! Ik hoop dat je het leuk vond! Morgen komt er weer gewoon een artikel online.

Kijk jij dit soort video’s ook? En welke zijn jouw favo’s? Ik ben heel benieuwd!!

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. oeh in interessant en super leul, ga gelijk kijken!!
    dankjewel voor de tip 😀
    en natuurlijk heel veel plezier vandaag!!
    dikke kus Marissa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.