Mijn favo’s – Blush!

Een tijdje geleden bedacht ik me dat het wel leuk zo zijn om, naast mijn maandelijkse favorieten, een keer te laten zien wat mijn ultieme favo’s zijn in een bepaalde categorie. Vandaag is dat blush! Ik ben namelijk dol op blush! Ik heb geen idee hoeveel blushers ik heb, maar in ieder geval meer dan dat ik wangen heb 🙂 Vandaag laat ik je mijn favoriete blushes zien van dure tot lekkere budget varianten.

Mijn favo’s

  • Milani Baked Blush in Luminoso
  • MAC Blush in Peaches
  • Flormar Blush-On in 91
  • Sleek blush in Rose Gold
  • Etos Baked Blush in 4138-001
  • BE Creative Make-up Blush in Precious
  • Catrice Defining Blush in Rosewood Forest
  • Max Factor Miracle Touch Creamy Blush in Soft Pink

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren  op mijn YouTube-kanaal!

Wat is jouw favoriete blush?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.