Mijn haarroutine lente 2015

Tegenwoordig was ik mijn haar zo’n twee keer per week. Een stuk minder dan vroeger, toen waste ik het namelijk bijna elke dag. Er zitten veel voordelen aan. Het kost je namelijk een stuk minder tijd (en producten dus eigenlijk ook geld) én het is beter voor je haren. Vandaag laat ik je mijn haarroutine zien. Dit is hoe ik mijn haar in het weekend vaak doe. Het enige is dat ik lang niet elk weekend mijn haren krul. Ik ben dol op een rommelige undone look maar ook op een mooie slag.

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je te abonneren.

Hoe vaak was jij je haren?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.