Mijn Kruidvat aankoopjes!

Met alle nieuwe producten van Essence en Catrice bij de Kruidvat leek het me wel leuk om even te gaan spieken wat ze bij de Kruidvat bij mij in de buurt hadden liggen. Dit zijn mijn aankopen! Overigens niet allemaal nieuwe producten en ook niet allemaal van Essence en Catrice!

Dit zijn mijn aankopen:

Kruidvat-aankopen-1e

 

Allereerst deze gezellige nagelstickers van Essence. Ze kosten €2,59 en zien eruit als spikkels die je op je ijs kunt doen. Misschien dat ik die voor mijn verjaardag op een deel van mijn vingers ga doen!

 

Kruidvat-aankopen-2

Dan waar ik echt voor kwam: de nieuwe Catrice Liquid Metal oogschaduw (€3,99). Ik vind ze super mooi en kocht ze in de kleuren (v.l.n.r.) 080 Mauves Like Jagger, 090 Nougat It Right en 020 Gold ’n Roses.

Kruidvat-aankopen-3

Kruidvat-aankopen-4

En hier de swatches zonder flits:

Kruidvat-aankopen-5

En met flits:

Kruidvat-aankopen-7

Wat een glans! Ik hou ervan!

De Essence Stay Natural Concealer in 2 kleuren: 02 soft sand en 03 soft nude (€1,39). Deze kocht ik omdat mijn concealer nu te licht is door mijn bruinere huidje (lang leve vakantie!).

Kruidvat-aankopen-8 Kruidvat-aankopen-9

Deze 2 kwasten van Essence (€1,29) daar was ik best benieuwd dus die wilde ik graag eens proberen. Ik kocht de Smokey eyes en de Eyeshadow brush. Ze zien er in ieder geval leuk uit!

Kruidvat-aankopen-10

Dan het Volumepoeder van Andrélon. Daar ben ik al een tijdje benieuwd naar en ik kocht hem voor €2,50 want er zat 50% korting op. Altijd fijn!

Kruidvat-aankopen-11

 

Dat waren mijn aankoopjes! Heb jij al nieuwe favorieten producten van Essence of Catrice?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.