Mijn make-upstash opruimen – Deel 1

Ik ben druk bezig met het opruimen van de werkkamer wat straks (deels) de babykamer wordt. En daar staat ook een groot deel van mijn make-up. Een goed excuus dus op mijn make-upcollectie  eens flink op te ruimen. Declutter, organiseren, opruimen, het is maar hoe je het wilt noemen maar ik ga de boel gewoon halveren! Ruimte maken. Het is  even door de zure appel heen bijten maar als ik nu in mijn kastjes kijk voelt het wel een stuk overzichtelijker! Het was een enorm karwei dus vandaag zie je deel 1 van het opruimen van mijn make-upstash.

Klik hier hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om altijd op de hoogte te zijn van mijn nieuwste video’s.

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.