Mijn nieuwe OOZOO horloge

Van de week is het glas van mijn lievelingshorloge gebarsten. Daar baalde ik van! Ik heb dat horloge zo’n twee jaar geleden van mijn vriendje Sven gekregen en droeg het ontzettend vaak. Al jaren ben ik verliefd op de horloges van Michael Kors, vooral de roségouden. Maar ik vind ze zo duur. Daarom wilde ik geen echte, een look-a-like vond ik voldoende. En dus kreeg ik een heel mooi horloge van OOZOO. En toen hij stuk ging dacht ik alleen maar: ik wil dit horloge weer.. Het is misschien gek maar ik ben gewoon dol op dit horloge!

En dus besloot ik van de week naar het winkeltje te gaan waar Sven en ik ooit het horloge kochten: Pracht op de Oudegracht.

OOZOO-horloge-watch-rose-rosegoud-michael-kors-pracht-1

OOZOO-horloge-watch-rose-rosegoud-michael-kors-pracht-3

 

Het horloge was iets anders: de wijzerplaat iets meer zalmroze, de rand om de wijzerplaat is nu ook rosé goud in plaats van goud en de wijzerplaat zelf is iets veranderd. Maar nog steeds het horloge waar ik heel blij van word.

OOZOO-horloge-watch-rose-rosegoud-michael-kors-pracht-2

Door mijn dunne polsen moest er twee schakels uit. En het grappige is: ik kreeg een soort tool mee mocht ik ooit nog een schakel toe willen voegen of verwijderen. Dat vind ik handig! Die kun je natuurlijk ook prima voor andere horloges gebruiken.

OOZOO-horloge-watch-rose-rosegoud-michael-kors-pracht-5

 

Ik vind roségoud zo mooi staan, heel warm. Perfect bij mijn huidskleur vind ik.

OOZOO-horloge-watch-rose-rosegoud-michael-kors-pracht-6

 

Het leek me wel leuk om te laten zien hoe ik dit horloge graag combineer. Hierboven zie je hem zoals ik hem het liefst draag: met twee simpele armbandjes. De linker is van Lucardi en de rechter is toevallig ook van Pracht (of was het Sirado?). Dit is simpel en staat bij veel outfits mooi.

OOZOO-horloge-watch-rose-rosegoud-michael-kors-pracht-9

Laatst kocht ik op ModeMusthaves dit setje van twee roségouden ringen. Prachtig vind ik ze. Ik combineerde ze dan ook graag met mijn horloge en dus ook zeker met mijn nieuwe! Leuk als je bijvoorbeeld een wit shirtje aan hebt.

OOZOO-horloge-watch-rose-rosegoud-michael-kors-pracht-7

En ook pareltjes staan hier leuk bij. Die draag ik meer als ik iets netter voor de dag wil komen.

OOZOO-horloge-watch-rose-rosegoud-michael-kors-pracht-8

En dan als laatste gecombineerd met mijn bedelarmbandje van Primark. Dit vind ik schattig staan en maakt me vrolijk.

Dit zijn een aantal manieren waarop ik mijn oude horloge vaak combineerde en nu met de nieuwe versie van het horloge ook weer graag combineer. Het horloge is van OOZOO en kost €59,95.

Wat is jouw favoriete horloge?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.