Mijn nieuwe Rituals producten (makeup en verzorging)

In mijn shoplog van laatst zag je ze al even kort voorbij komen: mijn nieuwste Rituals producten. Vandaag laat ik ze wat beter zien en dan met name de makeup.

De Rituals makeup-producten komen in strakke zwarte doosjes. Ik vind dat wel iets extra’s geven. Hieronder zie je de drie producten die ik kocht: een mono- en duo-oogschaduw en een lippenstift.

Rituals-lippenstift-lipstick-en-oogschaduw-eyeshadow-1

In de zwarte doosjes van de oogschaduw zitten weer zwarte doosjes. De doosjes zijn stevig en hebben kleine glittertjes in het zwart, dat vind ik mooi. Het enige wat ik onhandig vind is dat je van buitenaf de kleuren van de oogschaduw kunt zien (alleen de namen staan op de achterkant). Ik merk dat ik ze daardoor minder snel gebruik dan mijn oogschaduwdoosjes die een doorzichtige verpakking hebben. Ook bij de lippenstift kun je kleur niet aan de buitenkant zien. Maar de huls is prachtig zilverkleurig.

Rituals-lippenstift-lipstick-en-oogschaduw-eyeshadow-4

Als eerste de mono-oogschaduw: White Rose. Een hele mooie bijna witte oogschaduw met glans die je heel goed als highlighter kunt gebruiken. De glans is zilverkleurig, dat vind altijd heel fris staan in de ooghoeken.

Rituals-oogschaduw-white-rose-1

Op de swatch is de kleur niet heel duidelijk te zien. Dat is ook niet heel raar want White Rose is heel licht en juist daarom is hij ook zo mooi en natuurlijk.

Rituals-oogschaduw-white-rose-2

Dan de duo-oogschaduw: Rituals Passion Delight. Hieronder zie je hem zonder en met flits. Het zijn twee prachtige kleuren: een champagne/perzikachtige kleur en een donkere taupe kleur. Beide hebben een zilveren glans. De oogschaduws hebben een zachte structuur en je krijgt daardoor wel wat fall-out maar zijn daardoor ook heel goed de blenden.

Rituals-oogschaduw-passion-delight-6

En dan de lippenstift: Flamingo Pink, alleen de naam al vind ik fantastisch! En de kleur is ook echt flamingo roze. Heel fris, zeker voor in de zomer. De lippenstift heeft een fijne structuur en een sheer glans. Hij is dus niet superglanzend. Daardoor moeten je lippen wel mooi glad zijn voor het mooiste effect.. Scrubben dus!

Rituals-lippenstift-lipstick--flamingo-kiss-3

Zo ziet de kleur eruit op de handen:

Rituals-lippenstift-lipstick--flamingo-kiss-4

En zo op mijn lippen:

Rituals-lippenstift-lipstick--flamingo-kiss-5

 

En dit is de look die ik met de producten maakte:

Rituals-lippenstift-lipstick-en-oogschaduw-eyeshadow-6

Verder draag ik L’Oréal Skin Perfection BB Cream, Maybelline concealer, BE Creative blush in 02 Delight en Max Factor Clump Defy mascara.

Ik ben aangenaam verrast over de producten. En gebruik ze nu al een paar dagen achter elkaar. Wel zijn de producten wat aan de dure kant. Ik kocht ze met 50% korting (omdat de Rituals make-uplijn weggaat uit de Bijenkorf) dus dat scheelde een hoop. De prijzen die ik hier noem zijn de prijzen in de Rituals winkels. Maar op Bijenkorf.nl zie ik dat nog een aantal producten te koop zijn (maar ik typ dit op zondag). De mono-oogschaduw kost €13,50, het oogschaduw duo € 17,50 en de lippenstift: €15,50.

En dan wilde ik nog even kort laten zien wat ik van Rituals in mijn kerstpakket kreeg. Namelijk de Rituals Skin Care Essentials. Dit is een pakketje met drie kleine verpakkingen: Oogmakeupremover, cleanser en een dagcrème.

Rituals-skin-care-kit-1 Rituals-skin-care-kit-2 Rituals-skin-care-kit-3

 

Ik ga deze producten natuurlijk gebruiken. Ik hoor graag of je hier nog een review over wilt zien over een tijdje!

Heb jij als eens Rituals producten gebruikt?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.