Mijn nieuwste make-up favorieten + look

Ik had laatst een idee voor een artikel, het leek me namelijk leuk om mijn nieuwste make-up favorieten te delen en natuurlijk mijn everyday look die ik er mee maak. Ik hoop dat je dat een leuk idee vindt!

Vroeger kocht ik veel make-up, gewoon omdat ik heel blij van make-up wordt maar ook omdat ik natuurlijk leuke artikelen wil kunnen schrijven. Sinds ik mijn make-up stash flink heb opgeruimd (klik hier en hier als je de filmpjes hiervan wilt zien) doe ik het rustiger aan. Maar soms neemt mijn liefde voor makeup en de nieuwsgierigheid naar producten het even over. En dat was de laatste tijd ook zo. Vandaag deel ik dus graag mijn nieuwste make-up favorieten.

Mijn-nieuwste-make-up-favorieten-+-look-4

Mijn nieuwste aanwinsten:

  • L’Oréal Infallible 24hour Stay Fresh Foundation in 145 Rose Beige
  • Catrice Shine Appeal Fluid Lipstick in 100 AdREDnaline Rush Lovers
  • L’Oréal False Lash Telescopic Waterproof Mascara
  • Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer in 020 Light Beige
  • Bobbi Brown Shimmer Brick in Nectar
  • L’Oréal Color Riche L’ombre Pure in 201 Nude

Het valt me nu pas op dat er vrij veel L’Oréal producten bij zitten voor mijn doen! Zoals je misschien wel weet ben ik dol op de L’Oréal Infallible 24hour Matte foundation. Ik was dus ook erg benieuwd naar de normale variant. En ook deze vind ik fijn. Ik zou niet zeggen dat er nou de wereld aan verschil tussen beide foundations zit en ik denk dat de matte variant (die helemaal niet zo mat is) nog net iets mooier vindt. Maar mijn droge huidje kan de normale variant iets meer waarderen dus voor de afwisseling is dat prima.

Mijn-nieuwste-make-up-favorieten-+-look-5

De nieuwste lipproducten van Catrice zijn laatst in de schappen verschenen. De Shine Appeal Fluid Lipstick in 100 AdREDnaline Rush Lovers is vrij heftig van kleur maar ik breng hem graag juist heel subtiel aan en dat vind ik ook erg mooi. Hij voelt ook prettig aan op de lippen en blijft prima zitten. Ook de nieuwe camouflage crème van Catrice is een fijne! Helaas is er nog weinig kleurkeuze maar deze kleur is prima voor zowel onder mijn ogen als op kleine onzuiverheden. Of hij echt waterproof is heb ik nog niet getest maar gedurende dag blijft hij prima op zijn plek.

 

 

Mijn-nieuwste-make-up-favorieten-+-look-6

 

Dan de glans. Natuurlijk kon mijn nieuwste liefde, de Bobbi Brown Shimmer Brick in Nectar niet ontbreken. Ik ben hier echt dol op! Ik draag hem dan ook bijna elke dag.

Ook op mijn ogen ga ik voor snelle glans. Ik merk dat ik de laatste tijd vaak voor één oogschaduwkleur ga, beetje highlighter in mijn ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen en that’s it. De L’Oréal Color Riche L’ombre Pure in 201 Nude vind ik hier bijvoorbeeld ideaal voor. Een mooie koele taupe kleur.

Mijn-nieuwste-make-up-favorieten-+-look-1

En dit is dan mijn everyday look. Andere producten die ik heb gebruikt voor deze look zijn al langer favorieten. Zo gebruik ik natuurlijk de Honey Bronze matte Bronzer van The Body Shop en mijn Catrice wenkbrauwpotlood in Date With Ash-Ton. Verder gebruik ik het Rituals Star Secret oogpotlood op mijn bovenste waterlijn.

 

 

Mijn-nieuwste-make-up-favorieten-+-look-w

Mijn-nieuwste-make-up-favorieten-+-look-2

Wat zijn jouw nieuwste favo’s?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.