Mijn nieuwste parfum

Eigenlijk koop ik zelden parfum. Ik weet niet waarom. Het is lastig kiezen want er zijn zoveel lekkere geuren, maar nog lastiger omdat de geur ook op de huid lekker moet ruiken en dat is dan ineens wel een uitdaging. Toch kocht ik net na Amerika een nieuw parfum. Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuw geurtje. Zoet maar niet te bloemig, warm, poederig, zoiets. Alvast een kleine waarschuwing: ik ben dramatisch in het omschrijven van geuren. Toch ga ik vandaag een poging doen, gewoon omdat mijn nieuwe parfum niet onopgemerkt voorbij mag gaan.

Review Ma Vie Pour Femme Parfum Hugo Boss 5

Toen Boss Ma Vie Pour Femme, het nieuwe parfum van Hugo Boss, uitkwam was ik al direct nieuwsgierig. Ik vind de verpakking namelijk prachtig. Mooi poederroze met rosé gouden details. Love it. Maar ja de vraag is dan of het parfum net zo lekker ruikt als in mijn verwachtingen.

Zoals ik al zei ben ik dramatisch in het omschrijven van geuren. Daarom laat ik het liever aan de experts over. IciParisXL beschrijft de geur als volgt: “BOSS MA VIE Pour Femme heeft een unieke combinatie van frisse, rijke en weelderige ingrediënten die u uitnodigen om elk bijzonder moment intens te beleven. Topnoten van cactusbloesem zorgen voor een heerlijke frisheid en geven de geur een uniek en modern karakter. Een bloeiend boeket in het hart van BOSS MA VIE Pour Femme verenigt de belangrijkste bloemenakkoorden van BOSS NUIT Pour Femme en BOSS JOUR Pour Femme, met een lichtroze, vrouwelijke twist. Resultaat is een verfijnde combinatie van zachtheid en stoere vrouwelijkheid. De intense warmte van zuivere houtsoorten en cederhout vormt de basis van de geur.

Review Ma Vie Pour Femme Parfum Hugo Boss 1

Het is echt een heerlijke bijzondere geur die ik zowel bij de dag als de avond vind passen. Overdag draag ik hem subtiel, gewoon een klein vleugje geur om me heen. In de avond draag ik hem wat zwaarder, ik spray iets meer. Veel heb je met dit eau de parfum niet nodig. Ik spray overdag twee keer, ’s avonds drie keer en nog één spraytje waar ik vervolgens doorheen loopt. Heerlijk en niet overheersend. Het is een vrouwelijk parfum en ik denk niet echt voor jongere meiden, maar dat is natuurlijk heel persoonlijk.

Review Ma Vie Pour Femme Parfum Hugo Boss 3

 

Ik ben echt ontzettend blij met Ma Vie, een heerlijke geur die goed bij me past. De geur blijft lang hangen en je hebt er weinig van nodig, zuinig in gebruik dus.

Boss Ma Vie Pour Femme eau de parfum kost rond €45,- voor 30 ml, maar je kunt altijd aanbiedingen in de gaten houden! Ik kocht hem namelijk met 25% korting bij de Bijenkorf.

Wat is jouw favoriete parfum?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

  1. IciparisXL kan ook een beschrijving goed dramatiseren hoor! haha. Ben benieuwd hoe die echt ruikt op de huid. Ik heb momenteel mn zoveelste flesje van DKNY Be Delicious, maar ben opzoek naar iets nieuws, misschien juist wel wat warmers voor de winter

  2. Klinkt goed! Ik draag nu nog Zen van Shiseido. Die is lekker voor het najaar en bijna op. Ik wil heel graag weer mijn favoriete parfum Pure White Linen Light Breeze van Estée Lauder kopen. Die is zo lekker fris en kan echt altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.