Mijn nieuwste Rimmel aankopen

Laatst was er een aanbieding van Rimmel. Een goed excuus om wat producten te kopen! Ik kocht twee oogschaduws en één Apocalips. Ik laat je graag de producten zien en ik heb er ook een look mee gemaakt.

Ik ben, zoals je misschien al zag in mijn favorieten filmpje van 2013, helemaal fan van Rimmel Apocalips in 101 Celestial. Daarom wilde ik graag nog een Apocalips, maar dan in een wat fellere kleur. Ik koos daarom deze mooie framboosroze kleur: 303 Apocaliptic. Ook deze is super gepigmenteerd, brengt makkelijk aan en blijft lang zitten. Super!

Rimmel-apocalips-303-apocaliptic-4

Ik heb niet veel oogschaduw van Rimmel, maar alle Glam’eyes kleuren vond ik er heel mooi uitzien en dus kocht ik er twee. Als eerste de kleur 102 Backstage. Dit is een hele mooie lichte taupe kleur met een zilveren glans. Hij doet me een beetje denken aan kleuren uit het Naked 1 palette. De pigmentatie vind ik goed. De structuur is prettig. Kortom een fijne oogschaduw wat mij betreft!

Rimmel-Glam-eyes-102-backstage-oogschaduw-5

Ook de Rimmel Glam’Eyes 103 Tribute vind ik een mooie kleur. Het is een licht oudroze kleur met wederom een zilveren glans. Beide oogschaduws zijn mooi te combineren voor een zachte “glamourous” look, maar je kunt beiden ook prima los van elkaar gebruiken.

Rimmel-Glam-eyes-130-tribute-oogschaduw-7

En hier heb ik alle de producten in één look gebruikt. Op mijn bewegende ooglid Rimmel Glam’Eyes 103 Tribute en in mijn arcadeboog Rimmel Glam’Eyes 102 Backstage. Op mijn lippen Rimmel Apocalips in 303 Apocaliptic.

Rimmel-Glam-eyes-en-apoclips-303-apocaliptic-2 Rimmel-Glam-eyes-en-apoclips-303-apocaliptic-3

Wat is jouw favoriete product van Rimmel?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.