Mijn opgeruimde kast en tips om jouw kast te organiseren

How to: mijn opgeruimde kast en tips om jouw kast te organiseren

Het is zondag en ik vond het tijd om mijn kast op te ruimen. Het leek me wel leuk om je het resultaat te laten zien en wat tips te geven over hoe je een kledingkast kunt organiseren zodat je kast er netjes en overzichtelijk uit komt te zien. Het is altijd even een klusje maar dan heb je ook wat! Ik hoop dat jullie wat aan de tips hebben!

Kast-opruimen

Als jij nog goede tips hebt voor het opruimen en organiseren van je kast dan hoor ik ze graag!

Het is trouwens voor het eerst dat ik op deze manier film  dus ik hoor graag of je dat leuk vond of niet.

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.