Mijn tassencollectie opruimen

Na mijn makeupcollectie (klik hier voor deel 1 en deel 2 van het opruimen van mijn makeup) was ook mijn tassencollectie wel toe aan een opruimbeurt! Zeker met mijn nesteldrang ben ik nu enorm aan het opruimen geslagen. Ondertussen lees ik het ook het boek Konmari “Opgeruimd” ik probeer haar methode een beetje toe te passen. Vandaag laat ik je zien hoe ik mijn tassencollectie opruim en wat het resultaat is!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis je abonneren op mijn YouTube-kanaal voor meer leuke video’s!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Goed gedaan!! Dat was idd best shocking…
    Geweldig, al die oude tasjes, van sommige zie je echt dat dat jaren geleden in de mode was 🙂
    En wat er allemaal uit kwam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.