Mijn vluchtkoffer/ziekenhuistas – tweede zwangersch

Rond week 38 van de zwangerschap is het handig om je vluchtkoffer of ziekenhuistas klaar te hebben staan. Of je nou in het ziekenhuis wilt bevallen of liever thuis, pak altijd zo’n vluchtkoffer in want je weet nooit van te voren hoe je bevalling loopt. Ik wil, net als bij de bevalling van Nils, in het ziekenhuis bevallen. Thuis bevallen was bij Nils ook lastig geworden want ik werd het laatste uur medisch. Daarom wil ik ook dit keer weer in het ziekenhuis bevallen. Ik heb inmiddels dus wat ervaring met het pakken van een vluchtkoffer. Wat neem ik dit keer mee wat ik vorige keer niet bij me had? Wat neem ik nu niet meer mee? Ik deel de inhoud van de koffer en geef wat tips. Wat is jouw musthave voor in de vluchtkoffer?

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je gratis te abonneren!

Klik hier voor mijn inpaklijst voor de vluchtkoffer!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.