Mijn werkkamer

In een filmpje vertelde ik laatst al dat ik onze werkkamer opnieuw had ingericht. Vooral omdat we een plekje voor Mittens (jaaa precies over een week krijgen we haar!!) wilde maken, maar ook omdat de werkkamer nog steeds niet af was. En nu nog steeds niet maar het einde is in zicht. Ik wilde graag alvast wat foto’s met je delen. Binnenkort wil ik denk ik ook een soort housetour doen.

werkkamer-1

Dit zijn twee Expedit kastjes van Ikea. Ik had ze al in de werkkamer staan, maar dan op een andere plek en opgestapeld in plaats van naast elkaar. Dat was meer praktisch, dit vind ik veel gezelliger! De orchideeën kreeg ik van mijn moeder toen we terug kwamen van onze vakantie in Italië. Ik heb totaal geen groene vingers dus ben heel blij dat ze er nog zo mooi bij staan!

werkkamer-5

In de kastjes staan praktische zaken zoals medicijnen, maar ook de 100 % reisgidsen, fotoboeken en dat soort dingen.

werkkamer-8

Toen ik dit tasje zag op de site van de Berhska moest ik het hebben! En ik hoopte dat mijn laptop (ik heb een Samsung Ultrabook en die is best klein) erin paste en.. It did! Maar ik vind hem zo mooi dat ik er gewoon liever naar kijk : )

Oh ja en had ik al gezegd dat ik van roze hou?!

Aan de muur heb ik een tijdschriftenhouder van Ikea hangen. Eigenlijk vind ik dat een ontzettend onpraktisch ding. Alhoewel ik denk dat dat meer aan mij ligt.. Als ik een tijdschrift hierin opberg dan vergeet ik het te lezen.. Oeps! Dus hierin liggen tijdschriften die ik al gelezen heb vooral mooi te zijn.

werkkamer-3

En natuurlijk wat foto’s van my loved ones!

werkkamer-4

Deze grote foto van New York (Ikea) komt uit het oude huis van Sven en die moeten we nog ophangen. Ik denk dat ie boven het kastje komt te hangen.

werkkamer-6

En dit zijn onze bureaus maar eigenlijk gebruik ik ze beide. Links is mijn vaste computer, hierop werk ik als ik thuiswerk. Daarnaast zou mijn vriend zijn werkplek krijgen, maar als hij thuiswerkt zit hij altijd aan de bar van het kookeiland in de woonkamer. Dus dit is mijn blog-plek geworden! Ik heb hier net een fimpje met mijn stijltang opgenomen zoals je ziet! En rechtsonder in beeld het mandje waarin we Mittens gaan ophalen.

werkkamer-7

En dan ook wat praktische zaken. We hebben in de werkkamer ook de waslijnen hangen (van die oprolbare) want dat moeten we ook ergens kwijt natuurlijk!

werkkamer-10

En zoals je ziet een klimpaal voor Mittens naast de Expedit kastjes. Haar mandje staat in de woonkamer dus we zien vanzelf wel waar ze het liefste wil zijn. Hier staat trouwens ook de kattenbak maar die is niet zo fotogeniek; )

werkkamer-11

Als ik bij Ikea ben wil ik altijd even langs de Koopjeshoek, daar vind ik altijd leuke dingen. Zoals deze lamp! Ik geloof dat we er 5 euro voor hebben betaald 🙂

werkkamer-14

Hoop dat je het leuk vond om dit te zien!

Heb jij nog leuke tips voor spullen in de werkkamer?

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.