Minder bloggen?

Vandaag een artikel dat ik best lastig vind om te schrijven. Ik denk er al een tijdje over na maar ik heb de knoop (voor nu:)) doorgehakt: ik ga (tijdelijk?) minder bloggen. There.. I said it! Ok maar waarom? Zoals je misschien wel weet blog ik naast mijn werk. Ik werk 32 uur per week als projectleider. Een pittige baan die de laatste maanden extra druk is. Zo druk dat ik vaak extra werk op mijn vrije dagen. Daarnaast verschijnt er natuurlijk dagelijks een nieuw artikel op mijn blog, de ene dag een filmpje, de andere dag een geschreven artikel Ên ik maak sinds een paar weken ook wekelijks een filmpje voor RTL4 op het YouTube-kanaal van Mijn leven, mijn gezondheid. Super leuk allemaal maar ook heel veel. Daarnaast zijn we natuurlijk druk bezig met het plannen van onze bruiloft en zo kan ik nog wel even doorgaan. Oh ja en ik zou mijn vriendje, vriendinnen en ouders ook graag af en toe willen zien 🙂 Kortom: het is te druk. En ondanks dat ik veel energie van BlondieBeautyFashion krijg kost het veel tijd. Tijd die ik even niet meer kan vinden in alle chaos.

Ik ben dol op het bloggen dus stoppen is geen optie! Dan maar minderen. Ik denk dat het tijdelijk is, mijn werk wordt straks waarschijnlijk rustiger, de bruiloft is over 2 maanden en dus wordt het vanzelf rustiger. Hoop ik!

 

Ok leuk Carien, maar wat is het plan? Ik wil in ieder geval 3 artikelen per week plaatsen. Mijn plan is om elke woensdag, zaterdag en zondag een filmpje of artikel online te zetten. En misschien soms meer, maar dat hangt er een beetje vanaf hoe ik me voel en hoeveel tijd ik heb. Ik kan het lastig inschatten! Ik heb nu voor woensdag, zaterdag en zondag gekozen maar ik ben wel heel benieuwd of jullie dat handige dagen vinden of liever bijvoorbeeld maandag, woensdag en zaterdag? Of iets anders? Laat het vooral weten want dan kan ik daarnaar kijken.

Het zal even wennen zijn (ook voor mij!) maar ik hoop dat ik daardoor de kwaliteit en het enthousiasme kan blijven houden en dat er uiteindelijk weer dagelijks artikelen verschijnen.

Ik hoop heel erg dat jullie het begrijpen en wil jullie alvast bedanken voor jullie begrip! Jullie zijn fantastisch!

Liefs,

Carien

20150401_163302

Misschien vind je dit ook interessant

11 reacties

 1. Soms is een beetje gas terug gewoon even nodig! Vul de dagen lekker in zoals het jou het beste uitkomt. Je fans volgen je toch wel 🙂

 2. inderdaad helemaal begrijpelijk, het is ook heel belangrijk om je rust te pakken 😉 en natuurlijk om je familie vrienden/vriendinnen te zien en leuke dingen doen.. zoals de andere al zeggen, je fans volgen je wel 😀 rust lekker wat uit in je vrije tijd!
  dikke kus Marissa

 3. Heel begrijpelijk dat je dit doet Carien. Pak de rust die je nodig heb.En kies de dagen die voor jou het beste uitkomen..!

  Liefs tanja

 4. Heel begrijpelijk, en ik denk dat iedereen dit wel begrijpt! Iedereen heeft rust nodig en wat tijd voor zich zelf. Pak de tijd die je nodig hebt. En we blijven je zeker allemaal volgen, want je doet het super leuk en goed. Je mag best trots zijn op wat je allemaal hebt gedaan!!
  XXX

 5. Goed dat je , hoe moeilijk ook, voor jezelf hebt besloten om de rem er op te zetten. De dagen zijn aan jou en als het een week misschien nog minder zou worden is voor mij geen punt. Denk aan jezelf en de rest komt wel weer. Liefs!

 6. Carien! Jammer, maar heel begrijpelijk! Ik zal er geen mindere fan om worden! Persoonlijk vind ik ma-ma-woe-za het leukste. Maar je moet denk ik zelf kijken wat voor jou handig is! Als je maar blijft doorgaan 😉 liefs!

 7. Ik kijk altijd naar je filmjes en ik vind ze altijd erg leuk om te zien .
  Maar dat je het minder aan wil gaan doen is heel verstanding .
  Je komt de groetjes van Coby doei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.