Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine

Toen ik langs laatst het Miss Sporty schap in de Etos liep viel mijn oog op de Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine potloden. Ik was benieuwd en dus kocht ik er een aantal om te testen!

De Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine potloden doen natuurlijk ontzettend denken aan de o zo populaire “Chubby Sticks”. Deze budgetvariant van Miss Sporty is wat slanker, iets minder chubby dus. Maar hoe zijn deze potloden op de lippen?

De verpakkingen zijn prima, vrolijk en simpel, zoals we van Miss Sporty gewend zijn. De hulsen zijn exact de kleur van het lipproduct, dat vind ik altijd ontzettend handig en fijn.

miss-sporty-instant-lip-colour-shine-2

Ik kocht de kleuren (v.l.n.r.) 010 Pink Popsicle, 011 Bubble Pop en 020 Candy Plum.

miss-sporty-instant-lip-colour-shine-010-pink-popsticle-bubble-pop-en-candy-plum-swatch-1

De swatches zien er goed uit! Alhoewel 010 Pink Popsicle een beetje wegvalt.

miss-sporty-instant-lip-colour-shine-010-pink-popsticle-1

In de winkel viel mijn oog direct op de kleur 010 Pink Popsicle. Een fijn lichtroze kleurtje voor elke dag. Dit soort kleurtjes draag ik graag. Hij is vrij licht en doorzichtig dus het hangt een beetje van je eigen lipkleur af hoe goed je hem ziet.

Dit zijn mijn lippen zonder iets:

Mijn-lippen-zonder-iets

Mijn lippen zijn van zichzelf lichtroze en dus komt het kleurtje wel mooi uit.

miss-sporty-instant-lip-colour-shine-010-pink-popsticle-2

Ik vind dit een lief, vrij koel kleurtje. Hij voelt prettig op mijn lippen, niet te romig en niet te stroef.

 

miss-sporty-instant-lip-colour-shine-010-pink-popsticle-3

Hij dekt niet geweldig maar geen mijn lippen net een beetje kleur en glans.

miss-sporty-instant-lip-colour-shine-011-bubble-pop-1

Bubble Pop is een beetje tussen frambozenrood en fuchsiaroze in. Een hele mooie knalkleur, heel leuk voor de zomer! Hij ruikt een beetje naar kersen.

miss-sporty-instant-lip-colour-shine-011-bubble-pop-2 miss-sporty-instant-lip-colour-shine-011-bubble-pop-3

Zoals je ziet dekt deze kleur heel mooi en knalt hij er uit. Voordeel: door de blauwige ondertoon lijken je tanden witter en wie wil dat nou niet? De glans is mooi en subtiel.

miss-sporty-instant-lip-colour-shine-020-candy-plum-1

Candy Plum kocht ik omdat deze echt uit mijn comfortzone is. Maar paarse lippen zijn hip dus ik wilde het toch een keertje proberen.

miss-sporty-instant-lip-colour-shine-020-candy-plum-2

Ik vind dit een hele bijzondere paars/roze koele kleur, hij fascineert me om een of andere reden. Het is niet een kleur die ik vaak draag maar ik vind hem wel heel mooi! Op de foto draag ik niet de juiste ooglook en blushkleur maar met een rustige ooglook en een koele blush staat hij prachtig.

miss-sporty-instant-lip-colour-shine-020-candy-plum-3

 

De houdbaarheid van de Miss Sport Instant Lip Colour & Shine heeft mij aangenaam verrast. De kleur blijft zeker zo’n 2 à 3 uur goed zitten. Deze gezellige potloden zijn makkelijk in het gebruik, voelen prettig aan en drogen mijn lippen niet uit. En dat voor slechts €2,99! Wat mij betreft een goede koop!

Heb jij deze potloden al geprobeerd?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.