Missie: op zoek naar een dupe!

Zoals je misschien wel weet ben ik al een tijdje op missie. Jep.. Ik ben namelijk op zoek naar de ultieme dupe van mijn oh zo geliefde L’Oréal Collection Privée nagellak in 600 Doutzen’s nude. Dat is echt met stip op 1 mijn favoriete nude nagellak. Ik kocht hem in Amerika en in Nederland kan ik hem niet vinden. En zo startte mijn missie. En omdat jullie ook benieuwd waren neem ik jullie natuurlijk mee op mijn zoektocht!

Dupe L'Oréal Collection Privee nagellak nailpolish 600 Doutzen's nude perfecte nude nagels nederland blondiebeautyfashion

Laat ik maar meteen beginnen met de zeggen dat ik de ultieme dupe nog niet heb gevonden. Alhoewel ik net via Instagram werd getipt op een mogelijke dupe van Essie: Ladylike. Zo lief ook dat jullie daarop letten (ik weet niet of ik haar naam mag noemen maar als je dit leest nogmaals ontzettend bedankt!), echt leuk! Je begrijpt het, ik sprint direct morgen naar de winkel. Maar voor nu twee lakjes die erg zeker op lijken én die ik inmiddels graag draag: Makeup Revolution in Change my life en Kardashian Beauty in 802 Tawny Fauve.

 

 

Dupe L'Oréal Collection Privee nagellak nailpolish 600 Doutzen's nude perfecte nude nagels nederland blondiebeautyfashion 2

Hier zie je de lakjes op rij. Helemaal rechts mijn liefde: L’Oréal Doutzen’s Nude, in het midden Makeup Revolution in Change my life en links Kardashian Beauty in 802 Tawny Fauve.

Dupe L'Oréal Collection Privee nagellak nailpolish 600 Doutzen's nude perfecte nude nagels nederland blondiebeautyfashion 4

L’Oréal en Doutzen hebben samen een prachtige bijzondere nudekleur bedacht. Hij is niet roze, niet taupe, niet lila, niet beige maar een voor mij ultieme mix van al die kleuren. Dat maakt het ook lastig om een dupe te vinden.

 

 

Dupe L'Oréal Collection Privee nagellak nailpolish 600 Doutzen's nude perfecte nude nagels nederland blondiebeautyfashion 5

In de winkel kon ik niks vinden (ook niet in het Essie-schap dus daar moet ik nog even goed naar kijken). Dus ik besloot online te gaan speuren. Toen ik het Makeup Revolution Flawless palette bestelde spiekte ik ook even bij de nagellak. Daar zag ik Change my life. Deze kleur ziet er op de foto het minst gelijkend uit maar in het echt vind ik hem gek genoeg meer lijken. Deze heeft er meer beige en bruin inzitten en minder het koele bijna lila kleurtje. Ik draag hem ontzettend vaak en hij is ook nog is super betaalbaar. Makeup Revolution in Change my life kost namelijk slechts €1,49.

Dupe L'Oréal Collection Privee nagellak nailpolish 600 Doutzen's nude perfecte nude nagels nederland blondiebeautyfashion 6

Op bol.com vond ik een lakje van Kardashian Beauty en op de foto leek hij me erg geschikt. Van een foto is dat natuurlijk lastig te beoordelen maar ik besloot ervoor te gaan. Tawny Fauve is helaas iets grijzer en minder roze/lila dan Doutzen’s Nude. Toch vind ik het een mooie kleur en draag ik hem graag. Tawny Fauve van Kardashian Beauty kost €9,99.

 

 

Dupe L'Oréal Collection Privee nagellak nailpolish 600 Doutzen's nude perfecte nude nagels nederland blondiebeautyfashion 7

 

Ondanks dat ik beide lakjes erg graag draag zijn het nog niet de ultieme dupes. Mijn missie gaat dus door, als eerste naar het Essie-schap. Tot die tijd ben ik blij met deze lakjes maar nog steeds het meest blij met mijn L’Oréal Doutzen’s Nude!

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.