Musthaves eerste weken baby

Ik kreeg een tijdje geleden weer eens een heel leuk verzoekje! Namelijk of ik een keer wilde laten zien wat ik echte musthaves vind voor (de eerste weken van) een baby. Nou heb ik voor Nils inmiddels al heel wat spulletjes, van kleertjes tot een babygym en van een babyfoon tot aan billendoekjes dus vandaag deel ik graag mijn musthaves voor een baby met je! Alles wat je nodig hebt wanneer er een kleine (op komst) is!

Klik hier als je de video niet kunt zien. En klik hier om je te abonneren (en het is nog gratis ook!).

Wat vind jij echte musthaves voor de eerste weken met een baby?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Wat een super handige video! De Puckababy hebben wij ook al aangeschaft. Ik ga ook nog even de luiertasvideo bekijken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.