Nagels verzorgen na Sensationails

Ik ben sinds kort helemaal fan van Sensationails. Wat een fijne uitvinding! Als ik weer 2 weken met mooie nagels rond heb gelopen is het tijd om ze te verwijderen en mijn nagels extra te verzorgen.

Verwijderen

Ik zet het meestal op een pulken als ik op de bank tv aan het kijken ben. Let op: als de lak er zo niet makkelijk af komt moet je het niet doen! Daarna reinig ik mijn nagels nog met nagellakremover. Er wordt gezegd dat dit met pure aceton moet. Ik heb een nagellakremover uit Lissabon, maar bij de drogist hebben ze genoeg keuze. Ikzelf heb niet voor pure aceton gekozen, maar voor eentje met een aantal verzorgende bestanddelen. Werkt bij mij prima!

Als je de lak er niet makkelijk afkrijgt dan kun je de gellak er ook afhalen met de speciale removal wraps van Sensationails of zelf wraps maken. Zelf maken is natuurlijk goedkoper. Je kunt dit doen door (halve) wattenschijfjes te doorwerken met nagellakremover (met aceton!) en op je nagels te leggen. Vervolgens wikkel je aluminiumfolie om je nagel waar het watje omheen zit. Dit laat je 10 à 15 minuten intrekken. Daarna kun je de lak eenvoudig verwijderen door de gellak met je hand of een bokkenpootje van je nagel af te schuiven.

Verzorgen

Na de gellak heb ik wel het gevoel dat mijn nagels, ondanks dat ze er prima uitzien, een beetje lucht en liefde nodig hebben.

Ik begin met nagelolie die ik zowel op mijn nagels als op mijn nagelriemen smeer en zachtjes inmasseer. Als dit ingetrokken is herhaal ik dit nogmaals. Ik gebruik hiervoor de nagelolie van Herôme.

Nagels-verzorgen-na-sensationails-3

Nadat de 2 laagjes goed zijn ingetrokken smeer ik mijn nagelriemen in met Lush Lemony Flutter.

Nagels-verzorgen-na-sensationails-4

 

Dit alles doe ik ’s avonds. Voordat ik ga slapen smeer ik mijn handen en nagels nog even in mijn Nivea (gewoon uit het grote blauwe blik). En zo zien mijn nagels er dan de volgende ochtend uit.

Nagels-verzorgen-na-sensationails-1 Nagels-verzorgen-na-sensationails-2

Mijn nagels zijn kwetsbaar zonder lak dus de volgende ochtend lak ik mijn nagels met Essie Help Me Grow nagellak.

Nagels-verzorgen-na-sensationails-5 Nagels-verzorgen-na-sensationails-6 Nagels-verzorgen-na-sensationails-7

En zo zien mijn nagels er vervolgens uit. Gewoon normaal dus. Een paar dagen later start ik weer met de Sensationails.

Voor mij werkt dit prima en mijn nagels lijken het ook allemaal wel best te vinden : )

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.