Nail art: Ombre glitter nagels

Laatst zag ik op een plaatje een soort ombre glitter nagels met goud en zwart. Dat leek me wel leuk voor de kerst. Maar toen dacht ik.. waarom pas met kerst? Met iets minder “kerstachtige” kleuren kan ik dat toch prima nu al dragen? Dus ik ging aan dat slag!

Wat heb je nodig? Ja favo nagellakje en een matching glitter kleur. Ik koos voor een hele lichte lila lak van Rimmel: 290 Pastel Perfection in combinatie met een zilveren glitter lak van Essence (19 Rock’n Roll). Misschien een beetje winters maar ik vond het ook wel ‘sophisticated’.

Zilveren-glitter-ombre-nagels

Normaal gesproken breng ik een base coat aan, maar ik heb al de Sensationails gelnagels base & topcoat op. Dus ik kan meteen aan de slag met de kleur. Ik breng 2 laagjes van de lila lak aan. Beide laagjes laat ik goed drogen.

Zilveren-glitter-ombre-nagels-1

Nu is een tijd voor a little bit of sparkle! Als eerste breng ik als een soort french manicure een randje glitter aan. Ik zorg dat hier veel glitters komen te zitten.

Zilveren-glitter-ombre-nagels-3

Als dit droog is breng ik nog een laagje glitters aan, maar dan vanaf ongeveer 2/3 van mijn nagel tot en met het randje wat ik net heb aangebracht. Van weinig naar veel glitters.

Zilveren-glitter-ombre-nagels-7

 

Zilveren-glitter-ombre-nagels-4Zilveren-glitter-ombre-nagels-6

Een laagje topcoat erover en klaar ben je! Super simpel dus maar toch net even anders!

Liefs,

Carien

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.