Nails of the day

Per toeval ontdekte is deze nagelcombinatie. Ik had de Rimmel nagellak in Caramel Cupcake al een paar dagen op mijn nagels en die begon een beetje te chippen. Ik had niet veel tijd dus ik twijfelde of ik het zou redden om de lak eraf te halen en nieuwe op te doen. Toen ik voor mijn kast naar mijn nagellakjes stond te kijken keek Rimmel Stardust Aurora mij aan. Ik dacht: waarom doe ik die er niet gewoon overheen? En zo ontstond de combi en ik vind hem eigenlijk heel leuk vandaar dat ik hem je graag wil laten zien.

nails-rimmel-caramel-cupcake-space-dust-aurora-2

De zilveren glitters van Rimmel Stardust Aurora zijn koel en Caramel Cupcake is een warme kleur en ik vind de combinatie om een of andere reden heel mooi. Stardust Aurora heeft een lichtroze kleur die goed past bij de karamel kleur.

nails-rimmel-caramel-cupcake-space-dust-aurora-1

Met flits zie je het effect het beste vind ik.

nails-rimmel-caramel-cupcake-space-dust-aurora-3

 

Zo zie je maar als je soms iets geks test kan het onverwachts leuk uitvallen!

Heb jij ook weleens een onverwachts leuke nagellak combi ontdekt?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.