Nails of the day

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een nails of the day deed terwijl ik de laatste tijd helemaal van de gekleurde nagellak ben. Vandaag is het geen kleur overigens, maar wel een trend van dit seizoen: witte nagels!

Ik kan me niet herinneren dat ik ooit witte nagellak heb gedragen, maar ik ben om. Het staat classy maar ook stoer ofzo. Degene die je vandaag ziet heeft een beetje een glansje. Een matte staat zeker nog op mijn verlanglijstje.

Nails-nagel-nagellak-maybelline-19-marshmallow-wit-2

Maybelline heeft verschillende lakjes. Ik vind de Color Show lakjes leuk, omdat ze er in veel kleuren zijn én heel betaalbaar (€3,99).

Vandaag de kleur 19 Marshmallow.

Nails-nagel-nagellak-maybelline-19-marshmallow-wit-3

Het lijkt bijna glazuur. De sheer glans vind ik mooi, soms lijkt het bijna zilver, maar dan op een mooie manier. Ik draag hier twee laagjes, dat vind ik dekkend genoeg. Met drie laagjes is hij volledig dekkend. Dat zou ik met een matte variant wel willen maar vind ik bij deze niet nodig.

Nails-nagel-nagellak-maybelline-19-marshmallow-wit-1

De lak brengt makkelijk aan en blijft goed zitten. Hij zit er bij mij op dit moment al ruim drie dagen op en er zijn nog geen beschadigingen, dat vind ik heel goed!

Kortom: als je op zoek bent naar een betaalbaar wit lakje met een beetje glans dan zou ik de Maybelline Color Show in Marshmallow zeker aanraden.

Draag jij wel eens witte nagellak?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.