Nails of the day

Het is alweer een tijd geleden dat ik mijn nails of the day liet zien. Vandaag laat ik weer eens zien welke nagellak ik draag. Een van mijn favoriete nagellak kleuren is roze. Daar ging ik dus ook voor vandaag.

NOTD-Nails-nagellak-nailpolish-Maybelline-super-stay-135-nude-rose-3

Deze Maybelline Forever Strong Super Stay 7 days nagellak in de kleur 135 Nude Rose zag ik ooit voorbij komen op een blog (geen idee meer welke) en toen wilde ik hem hebben! Volgens mij bestaat deze nagellak al een hele tijd. Het is een mooie soort oudroze kleur maar toch fris ofzo. Me like!

NOTD-Nails-nagellak-nailpolish-Maybelline-super-stay-135-nude-rose-1

Hier draag ik twee laagjes. Hij brengt makkelijk aan en blijft ontzettend lang zitten. Het is een kleur die wat mij betreft zowel in de zomer als in de winter kan en zowel naar werk als een festival. Een super multifunctioneel lakje dus!

NOTD-Nails-nagellak-nailpolish-Maybelline-super-stay-135-nude-rose-2

Ik vind het zo’n mooie kleur met een subtiele glans. Daarom draag ik dit lakje graag. Hij kost rond €8. Niet heel goedkoop, maar hij blijft lang zitten, dekt perfect in twee laagjes en is gewoon heel fijn!

Wat is jouw favoriete kleur nagellak?

Liefs,

Carien

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.