Nails of the day

Ik kan het bijna niet geloven maar de herfst is alweer in aantocht. Voor mij betekent dat ook meer herfstkleuren op de nagels. Een kleur die ik zeker weer veel ga dragen is taupe. Vandaag een favoriet nagellakje van mij: Barry M. in 341 Cappucino. Een beetje een taupe/bruine kleur met een prachtige glans.

NOTD-nails-Barry-M-nailpolish-in-341-Cappucino-6

Dit Barry M. nagellakje kocht ik volgens mij ooit in de shop van Misslipgloss voor €4,25. Ik had al vele buitenlandse YouTubers over Barry M. gehoord dus daar was ik wel benieuwd naar. De kleur Cappucino vond ik direct al prachtig.

 

NOTD-nails-Barry-M-nailpolish-in-341-Cappucino-1

Deze nagellak van Barry M. is vrij dik van structuur. Persoonlijk hou ik daar wel van, zo ben je snel klaar en ik vind het effect ook altijd wel mooi. Zo ook bij deze lak. Zoals je ziet glanst dit lakje enorm!

NOTD-nails-Barry-M-nailpolish-in-341-Cappucino-2

Gek genoeg valt dat minder op wanneer ik een foto met flits maak. Hoe dan ook: dit lakje ga ik zeker weer veel dragen de komende herfst.

Wat is jouw favo nagellak kleur in de herfst?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Wat een mooi kleurtje, inderdaad perfect voor de herfst! Ik heb zelf nu bruin/rood een lakje uit de Check & Tweed LE van Catrice die ik erg mooi vind, echt een aanrader! Je blog is trouwens echt tof, ik ben je gaan volgen op Bloglovin! Misschien vind je het ook leuk om een kijkje op mijn blog te nemen? X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.