Nails of the day

Als de eerste bladeren van de bomen vallen vind ik het tijd voor donkere nagels. Mijn favoriete kleur donkere nagellak is donkerrood. Wijnrood, burgundy, bordeaux, ik hou ervan! Vandaag zijn mijn nails of the day dus donkerrood! Ik heb verschillende donkerrode lakjes. Sven ziet geen verschil, ik wel ­čÖé Vandaag ben ik voor een kleurtje van Nails Inc gegaan: 383 Victoria.

NOTD-nail-nailpolish-nagellak-bordeaux-rood-donkerrood-red-Nails-Inc-383-Victoria-2

 

Dit is mijn enige lakje van Nails Inc. Volgens mij zat hij ooit in een Glossybox. Het is een vrij dunne lak. Op de foto draag ik, zoals altijd voor foto’s, twee laagjes. Op het moment dat ik dit schrijf zit er inmiddels drie laagjes op, zo dekt hij eigenlijk perfect. Omdat de lak vrij dun is staan meerdere laagjes nog steeds mooi en droge de laagjes ook best snel.

NOTD-nail-nailpolish-nagellak-bordeaux-rood-donkerrood-red-Nails-Inc-383-Victoria-1

Hier zie je de  lak in twee laagjes (met flits).

 

 

NOTD-nail-nailpolish-nagellak-bordeaux-rood-donkerrood-red-Nails-Inc-383-Victoria-4

En op onderstaande foto zonder flits. Daar lijkt mijn wijsvinger ineens donkerder dan de rest, hoe dat kan weet ik niet maar het is alleen op de foto zo.

NOTD-nail-nailpolish-nagellak-bordeaux-rood-donkerrood-red-Nails-Inc-383-Victoria-5

Bij donkerrode kleuren pas ik mijn kleding altijd aan. Zwart, antraciet, nachtblauw. Dat past vind ik beter. Daarom draag ik vaker nude-kleuren, die staan bijna overal bij. Toch heb ik de afgelopen weken al meerdere keren donkerrode nagels gehad. Dit lakje van Nails Inc blijft zonder topcoat ongeveer 3 dagen goed zitten.

 

NOTD-nail-nailpolish-nagellak-bordeaux-rood-donkerrood-red-Nails-Inc-383-Victoria-13

Wat is jouw herfstkleur als het om nagellak gaat?

Liefs,
Carien

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.