Nails of the Day: Rimmel Velvet Matte

Ik was al heel lang op zoek naar de Rimmel Velvet Matte nagellak in 013 Velvet Touch, een prachtige donkergrijze matte kleur. Eindelijk vond ik hem vandaag laat ik hem je graag zien in mijn Nails of the Day!

NOTD-nagels-nails-nailpolish-nagellak-rimmel-london-velvet-touch-matte-1

Mijn nagellak kastje puilt uit maar ik had nog geen enkele matte nagellak staan.. Toen ik deze matte collectie van mijn favoriete nagellak merk Rimmel voorbij zag komen was ik dan ook heel nieuwsgierig.Β De donkergrijze kleur leek me heel mooi stoer en stijlvol tegelijk.

 

 

NOTD-nagels-nails-nailpolish-nagellak-rimmel-london-velvet-touch-matte-2

Zoals ik gewend ben van Rimmel lakjes brengt ook de Rimmel Velvet Matte lak heel makkelijk aan. Omdat hij mat is was ik bang dat het misschien strepig zou worden maar dat is absoluut niet het geval. Nu ik zo naar de foto kijk lijken mijn nagels wel op een schoolbord (ok de combinatie van nagels en schoolbord geeft me oprecht kippenvel!) maar in het echt vind ik dat helemaal niet.

 

 

NOTD-nagels-nails-nailpolish-nagellak-rimmel-london-velvet-touch-matte-4

 

De kleur vind ik prachtig donkergrijs met een blauwe ondertoon. De nagellak blijft een paar dagen zitten maar wel minder lang dan ik van Rimmel gewend ben. Ik draag hier geen topcoat overheen want dan gaat hij glanzen en dat is niet wat ik wil. En een matte topcoat heb ik niet in mijn bezit.

Het effect van de Rimmel Velvet Matte nagellak in Velvet Touch vind ik erg mooi en zal ik nog veel gaan dragen in de herfst en winter! Deze nagellak kost €6,99.

Wat vind jij van matte nagellak?

Liefs,

Carien

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.